DECRET 2/1982, de 8 de gener, pel qual es creen les Direccions Generals de Batxillerat i d'Ensenyaments Professionals i Artístics al Departament d'Ensenyament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Pel Decret 232/1980, de 18 de novembre, d'estructuraciÛ org‡nica del Departament d'Ensenyament, es va crear, entre d'altres Úrgans, la DirecciÛ General d'Ensenyaments Secundaris i Professionals, l'‡mbit de competËncies de la qual comprËn els ensenyaments en els nivells educatius de Batxillerat, Curs d'OrientaciÛ Universit‡ria, FormaciÛ Professional i Ensenyaments Especialitzats.

Efectuades les transferËncies de l'AdministraciÛ de l'Estat a la Generalitat de Catalunya pel Decret 2809/1980, de 3 d'octubre, i exercides les funcions corresponents durant un curs escolar, s'ha cregut convenient desdoblar en dues Direccions Generals la DirecciÛ General esmentada, donada, d'una banda la necessitat d'atendre amb la major efic‡cia els nivells educatius corresponents a Batxillerat i Curs d'OrientaciÛ Universit‡ria, i d'una altra, l'amplitud i la varietat que tenen els ensenyaments professionals, els artÌstics i els especialitzats.

En virtut d'aixÚ, d'acord amb el que disposa el Reglament de RËgim Interior de la Generalitat de Catalunya, de 18 de marÁ de 1978, i el Decret de 18 de setembre de 1978, sobre organitzaciÛ i competËncies dels Úrgans dels Departaments, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Es crea la DirecciÛ General de

Batxillerat, que tindr‡ les funcions atribuÔdes a la DirecciÛ General d'Ensenyaments Secundaris i Professionals per l'article cinquË del Decret 232/1980, de 18 de novembre, en els nivells educatius de Batxillerat i COU.

Article segon

- Es crea la DirecciÛ General d'Ensenyaments

Professionals i ArtÌstics, que tindr‡ les funcions assenyalades en l'article cinquË del Decret 232/1980, de 18 de novembre, per als ensenyaments de FormaciÛ Professional, ensenyaments especialitzats i ensenyaments artÌstics.

Article tercer

- S'adscriuen a la DirecciÛ General de

Batxillerat el Servei de Centres de Batxillerat, el Servei de Professorat de Batxillerat i el Servei TËcnic d'InspecciÛ de Batxillerat, creats pel Decret 282/1980, d'1 de desembre.

Article quart

- S'adscriuen a la DirecciÛ General

d'Ensenyaments Professionals i ArtÌstics el Servei de Centres de FormaciÛ Professional i Ensenyaments Especialitzats, el Servei de Professorat de FormaciÛ Professional i Ensenyaments Especialitzats i el Servei TËcnic d'InspecciÛ de FormaciÛ Professional, creats pel Decret 282/1980, d'1 de desembre.

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR