DECRET 205/1983, d'1 de juny, pel qual es creen diversos Col·legis Públics d'Educació General Bàsica i centres pre-escolars. (Correcció d'errades en el DOGC núm. 343, p. 1721, de 8.7.1983 i en el DOGC núm. 377, p. 2721, de 2.11.1983).

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC

La contínua demanda de llocs escolars d'Educació General Bàsica i d'Educació Pre-escolar a Catalunya, obliga a la creació de nous centres escolars, de conformitat amb la planificació establerta en aquest respecte.

Amb aquesta finalitat i d'acord amb el que disposen els articles 4c) i 135 de la Llei 14/1970, de 4 d'agost, General d'Educació i Finançament de la Reforma Educativa i els articles 8, 9, 11, 22 i l'apartat 1r. de la disposició addicional de la Llei Orgànica 5/1980, de 19 de juny;

A proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Primer.

- Es creen els Col·legis Públics d'Educació General Bàsica i Centres Públics Pre-escolars que consten a l'annex d'aquest Decret.

Segon.

- S'autoritza el Conseller d'Ensenyament perquè, mitjançant Ordre, fixi la data de començament de les activitats d'aquests centres i perquè adopti les mesures necessàries per a l'execució d'aquest Decret.

Barcelona, 1 de juny de 1983

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Guitart i Agell Conseller d'Ensenyament

Annex

Comarca: Alt Penedès Municipi: Olèrdola; localitat: Sant Miquel d'Olèrdola; Col·legi Públic; Adreça: Avinguda de Catalunya, s/n.; amb 40 places escolars. Municipi: Mediona; localitat: Sant Pere Sacarrera; Col·legi Públic; amb 40 places escolars. Municipi: Vilafranca del Penedès; localitat: Vilafranca del Penedès; Col·legi Públic Cristòfor Mestres; Adreça: Carretera de Moja, s/n.; amb 400 places escolars.

Comarca: Bages Municipi: Sallent; localitat: Cabrianes; Col·legi Públic; amb 40 places escolars. Municipi: Manresa; localitat: Manresa; Col·legi Públic Puigberenguer; Adreça: carrer Núria, s/n.; amb 480 places escolars. Municipi: Sant Fruitós de Bages; localitat: Torroella de Baix; Centre Pre-escolar; amb 40 places escolars.

Comarca: Baix Llobregat Municipi: Gavà; localitat: Gavà; Col·legi Públic Felip Solé; adreça: Avinguda d'Eramprunyà, 44; amb 360 places escolars. Municipi: Olesa de Montserrat; localitat: Olesa de Montserrat; Col·legi Públic Josep Ferrer i Esteve; adreça: carrer Cebrià Montserrat, s/n; amb 640 places escolars. Municipi: El Prat de Llobregat; localitat: el Prat de Llobregat; Col·legi Públic; adreça: carrer Gallocanta-Blanes; amb 480 places escolars. Municipi: Sant Andreu de la Barca; localitat: Sant Andreu de la Barca; Col·legi Públic Josep Pla; amb 480 places escolars. Municipi: Sant Boi de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR