ACORD GOV/5/2010, de 26 de gener, d'aplicació, per al curs 2010-2011, del criteri complementari per resoldre situacions d'empat en el procés de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres educatius per tal de fer efectiu el principi d'igualtat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyAcord

ACORD

GOV/5/2010, de 26 de gener, d'aplicació, per al curs 2010-2011, del criteri complementari per resoldre situacions d'empat en el procés de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres educatius per tal de fer efectiu el principi d'igualtat.

La Llei 18/2003, de 4 de juliol, de suport a les famílies, disposa que els membres de la família monoparental són destinataris de les mesures de suport a les famílies i que el Govern ha de tenir en compte el problema específic de les famílies monoparentals i de les famílies nombroses per tal de fer efectiu el principi d'igualtat que estableix l'Estatut.

El Decret 151/2009, de 29 de setembre, de desplegament parcial de la Llei 18/2003, de 4 de juliol, de suport a les famílies, regula el reconeixement i l'acreditació de les famílies monoparentals. Així es possibilita la identificació d'aquestes famílies per donar-los un suport específic des dels diversos àmbits d'actuació pública.

El Decret 75/2007, de 27 de març, pel qual s'estableix el procediment d'admissió de l'alumnat als centres en els ensenyaments sufragats amb fons públics, disposa que, en cas d'igualtat de puntuació de les sol·licituds, per resoldre situacions d'empat s'ha d'aplicar el criteri complementari de tenir la condició legal de família nombrosa.

En conseqüència, atès que l'article 47.4 de la Llei 12/2009, de 10 de juliol, d'educació, preveu que per resoldre situacions d'empat els centres han d'aplicar els criteris complementaris que estableixi el Govern, i per tal de fer efectiu el principi d'igualtat de la Llei 18/2003, de 4 de juliol, s'ha d'aplicar, per al curs 2010-2011, la condició de família monoparental, acreditada en els termes del Decret 151/2009, com a criteri complementari per resoldre situacions d'empat en cas d'igualtat de puntuació en el procés de preinscripció i matrícula de l'alumnat als centres educatius, en els mateixos termes que s'aplica la condició de família nombrosa, segons l'article 7 del Decret 75/2007.

D'acord amb l'article 32.1.d) de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR