DECRET 647/2006, de 27 de desembre, pel qual s'estableixen els criteris d'aplicació de la pròrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2006 mentre no siguin vigents els del 2007.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

647/2006, de 27 de desembre, pel qual s'estableixen els criteris d'aplicaciÛ de la prÚrroga dels pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2006 mentre no siguin vigents els del 2007.

La convocatÚria d'eleccions al Parlament de Catalunya el dia 1 de novembre de 2006 i la conseg¸ent dissoluciÛ del Parlament ha fet impossible que el nou Govern pugui presentar el Projecte de llei de pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2007 dins els terminis necessaris perquË entri en vigor l'1 de gener de 2007.

D'altra banda, la Llei org‡nica 8/1980, de 22 de setembre, de finanÁament de les comunitats autÚnomes (LOFCA), disposa a l'article 21, apartat 2, la prÚrroga autom‡tica dels pressupostos de l'any anterior en el cas que no s'hagin aprovat els de l'any corrent abans del primer dia de l'exercici econÚmic corresponent.

En aquest mateix sentit, l'article 33 del Text refÛs de la Llei de finances p˙bliques de Catalunya, aprovat pel Decret legislatiu 3/2002, de 24 de desembre, estableix que, si per qualsevol motiu l'1 de gener el pressupost no est‡ aprovat, es considerar‡ prorrogat autom‡ticament el de l'any anterior en els seus crËdits inicials fins a l'aprovaciÛ i la publicaciÛ dels nous en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

A proposta del conseller d'Economia i Finances i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

DeterminaciÛ dels crËdits prorrogables

A partir de l'1 de gener de 2007 es prorroguen els crËdits inicials per a despeses dels pressupostos de la Generalitat per a l'any 2006, aprovats per la Llei 20/2005, de 29 de desembre, d'acord amb els criteris i les excepcions seg¸ents:

a)†L'estructura org‡nica del pressupost prorrogat s'adaptar‡, sense alteraciÛ de la seva quantia global, a l'organitzaciÛ administrativa vigent en l'exercici 2007 d'acord amb els criteris seg¸ents:

a.1) Les modificacions pressupost‡ries, autoritzades al llarg de l'exercici de 2006, derivades de reorganitzacions administratives amb vigËncia per a l'exercici de 2007, queden consolidades.

a.2) Pel que fa a les reorganitzacions administratives sorgides amb motiu de la constituciÛ del nou Govern, el Departament d'Economia i Finances decidir‡ el moment d'introduir-les al sistema GECAT en funciÛ del calendari d'elaboraciÛ dels Pressupostos de la Generalitat de Catalunya per al 2007. Fins aleshores, la despesa de les unitats creades o modificades s'imputar‡ als crËdits adequats...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR