ORDRE EDC/80/2006, de 28 de febrer, per la qual es crea el preu públic per a la inscripció a la prova de caràcter específic per a l'accés als ensenyaments del règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic o tècnica d'esport i de tècnic o tècnica superior d'esport, en qualsevol modalitat esportiva, que duguin a terme els...

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyOrdre

ORDRE EDC/80/2006, de 28 de febrer, per la qual es crea el preu públic per a la inscripció a la prova de caràcter específic per a l'accés als ensenyaments del règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic o tècnica d'esport i de tècnic o tècnica superior d'esport, en qualsevol modalitat esportiva, que duguin a terme els centres docents.

ORDRE

EDC/80/2006, de 28 de febrer, per la qual es crea el preu públic per a la inscripció a la prova de caràcter específic per a l'accés als ensenyaments del règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic o tècnica d'esport i de tècnic o tècnica superior d'esport, en qualsevol modalitat esportiva, que duguin a terme els centres docents.

El Reial decret 1913/1997, de 19 de desembre, va configurar com a ensenyaments de règim especial els conduents a l'obtenció de titulacions de tècnics esportius, i va aprovar les directrius generals dels títols i dels corresponents ensenyaments mínims, i el Decret 169/2002, d'11 de juny, va establir l'ordenació general dels ensenyaments de règim especial que condueixen a les titulacions oficials de tècnic d'esport i tècnic superior d'esport.

Pel que fa a les proves de caràcter específic per a l'accés a aquests ensenyaments, correspon al Departament d'Educació convocar-les, i des dels inicis de la seva implantació, també les ha organitzat, estant la inscripció a aquesta prova subjecta a l'ingrés de la taxa establerta.

Els ensenyaments del règim especial de tècnic o tècnica d'esport es van implantar inicialment en centres la titularitat dels quals no corresponia al Departament d'Educació, tanmateix la posterior implantació d'aquests ensenyaments en centres de titularitat del Departament d'Educació, han aconsellat desconcentrar l'organització de les proves de caràcter específic, a fi que cada centre les organitzi. D'altra banda, el temps transcorregut des de l'inici de la implantació d'aquests ensenyaments, aconsella limitar la intervenció de l'Administració en l'organització de les proves. Per tant, mitjançant l'apartat tercer de l'article 5, de la Llei 21/2005, de 29 de desembre, de mesures financeres, s'ha suprimit la taxa existent.

Atès que és necessari crear el preu públic per a la inscripció a les proves de caràcter específic dels ensenyaments esmentats que es...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR