ORDRE de 7 d'agost de 2000, per la qual es convoquen els premis de la Generalitat de Catalunya a la creació i consolidació d'empreses d'economia social.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyOrdre

de 7 d’agost de 2000, per la qual es convoquen els premis de la Generalitat de Catalunya a la creació i consolidació d’empreses d’economia social.

Els premis a la creació i consolidació d’empreses d’economia social per l’any 2000 tenen com a finalitat premiar aquelles empreses que han destacat en qualsevol dels àmbits relacionats amb l’aplicació dels principis que regeixen l’economia social.

Aquesta convocatòria de premis pretén ser un instrument per sensibilitzar els ciutadans i el conjunt de les administracions locals sobre les potencialitats que tenen aquest tipus de societats i animar a persones emprenedores que pensen establir-se pel seu compte i obrir un negoci propi.

Les empreses existents en l’economia social tenen un paper important en l’evolució que s’està produint en l’entorn social i econòmic de Catalunya, ja que contribueixen al desenvolupament del seu àmbit geogràfic d’una manera significativa per mitjà de les seves iniciatives i de les múltiples accions que porten a terme.

Per aquest motiu, el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, mitjançant l’Institut per a la Promoció i la Formació Cooperatives, i el món de l’economia social, mitjançant la Confederació de Cooperatives de Catalunya, i totes i cadascuna de les federacions d’empreses d’economia social catalanes, convoquen els premis a les millors actuacions d’aquestes empreses catalanes que formen la xarxa de l’economia social a través dels premis a la creació i consolidació d’empreses d’economia social.

Per tot això,

Ordeno:

Article 1

Es convoquen els premis de la Generalitat de Catalunya a la creació i consolidació d’empreses d’economia social.

Article 2

S’aproven les bases que regulen la concessió dels premis de la Generalitat de Catalunya a la creació i consolidació d’empreses d’economia social que figuren en l’annex de la present Ordre.

Article 3

3.1 Per a la convocatòria de l’any 2000, el termini de presentació de sol·licituds s’inicia l’endemà de la publicació d’aquesta ordre al DOGC i finalitza el 31 d’octubre de 2000.

3.2 El termini per a la presentació de les sol·licituds per a les següents convocatòries s’anunciarà mitjançant resolució del conseller de Treball publicada al DOGC.

Disposició final

Aquesta Ordre entrarà en vigor l’endemà de la seva publicació al DOGC.

Barcelona, 7 d’agost de 2000

Lluís...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR