DECRET 104/2001, de 17 d'abril, de modificació del Decret 26/2001, de 23 de gener, pel qual es crea la Comissió Permanent Interdisciplinària contra la Violència de Gènere. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3423, pàg. 10131, de 4.7.2001).

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

104/2001, de 17 d’abril, de modificació del Decret 26/2001, de 23 de gener, pel qual es crea la Comissió Permanent Interdisciplinària contra la Violència de Gènere. (Correcció d'errada en el DOGC núm. 3423, pàg. 10131, de 4.7.2001).

NOTA. En aquest text s'han introduït les correccions d'errada publicades en el DOGC.

La Moció 15/VI del Parlament de Catalunya va instar el Govern a crear una comissió permanent per a l’elaboració, el control i l’avaluació d’un pla integral contra la violència de gènere, la qual va ser creada mitjançant el Decret 26/2001, de 23 de gener.

Posteriorment, el Parlament de Catalunya ha considerat necessari modificar la composició d’aquesta comissió en el sentit de incloure representants de tots els departaments que integren el Govern, així com incorporar en els treballs de la comissió representants de les associacions que treballen en la lluita contra la violència de gènere.

Per tot l’esmentat, i de conformitat amb el que disposa la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d’organització, procediment i règim jurídic de l’Administració de la Generalitat, a proposta del conseller en cap i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica l’article 2 del Decret 26/2001, de 23 de gener, pel qual es crea la Comissió Permanent Interdisciplinària contra la Violència de Gènere, el qual passa a tenir la redacció següent:

"2.1 Aquesta Comissió estarà presidida pel conseller en cap i integrada per les persones que es designin en representació dels òrgans i de les entitats següents:

Presidència de l’Institut Català de la Dona, que actuarà com a òrgan coordinador.

Direcció de la Secretaria del Govern, Departament de la Presidència

Secretaria General de Joventut, Departament de la Presidència.

Departament d’Agricultura, Ramaderia i Pesca.

Departament de Benestar Social.

Departament de Cultura.

Departament d’Economia i Finances.

Departament d’Ensenyament.

Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Departament d’Indústria, Comerç i Turisme.

Departament d’Interior.

Departament de Justícia.

Departament de Medi Ambient.

Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

Departament de Sanitat i Seguretat Social.

Departament de Treball.

Departament d’Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Direcció Executiva de l’Institut Català de la Dona.

Membres de la carrera judicial que prestin servei en jutjats o tribunals de Catalunya.

Fiscalia del Tribunal...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR