DECRET 143/2014, de 28 d'octubre, d'ampliació dels mitjans transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d'Aran en matèria de sanitat.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

La Llei 16/1990, de 13 de juliol, sobre el règim especial de la Vall d’Aran, estableix al seu article 20.3 que la Generalitat ha de cedir al Conselh Generau d’Aran competències i serveis sobre diverses matèries, entre les quals hi ha la relativa a la sanitat.

Mitjançant el Decret 354/2001, de 18 de desembre, es va aprovar l’Acord de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat, aprovat pel Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau d’Aran en la sessió d’11 de desembre de 2001. I mitjançant el Decret 196/2013, de 23 de juliol es varen ampliar els mitjans econòmics transferits inicialment.

D’acord amb l’article 6.2 del Decret 275/1991, d’11 de desembre, pel qual es desplega la composició, l’organització i el funcionament de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau d’Aran, correspon a aquesta Comissió l’adopció dels acords sobre traspassos per elevar-los al Govern de la Generalitat.

El Ple de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau d’Aran, en data 28 de juliol de 2014, ha adoptat un acord relatiu a l’ampliació dels mitjans econòmics transferits, en matèria de sanitat, de conformitat amb el procediment previst pel Decret 275/1991, d’11 de desembre.

A proposta de la vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals i del conseller de Salut, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Aprovar l’Acord d’ampliació dels mitjans transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat, que es publica annex a aquest Decret.

Disposició final

Aquest Decret entra en vigor l’endemà de la seva publicació en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya

Barcelona, 28 d’octubre de 2014

Artur Mas i Gavarró

President de la Generalitat de Catalunya

Joana Ortega i Alemany

Vicepresidenta del Govern i consellera de Governació i Relacions Institucionals

Boi Ruiz i Garcia

Conseller de Salut

ANNEX

Acord de 28 de juliol de 2014, de la Comissió Govern de la Generalitat-Conselh Generau d’Aran, sobre l’ampliació dels mitjans econòmics transferits per la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat

Mitjançant el Decret 354/2001, de 18 de desembre, de transferència de competències de la Generalitat de Catalunya al Conselh Generau d’Aran en matèria de sanitat, es va aprovar l’Acord adoptat...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR