DECRET 84/1989, de 4 d'abril, de reestructuració del Departament de Cultura.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

Pel Decret 233/1988, de 12 de setembre, es va establir una àmplia reestructuració del Departament, que va implicar la supressió de cinc de les sis direccions generals existents i la creació de dues de noves.

Aquest Decret completa la reestructuració iniciada amb l'esmentada disposició incidint les dues unitats que pràcticament no van quedar afectades: la Secretaria General i la Direcció General de Política Lingüística.

Atès l'article 81 de la Llei 3/1982, de 25 de març, del Parlament, del President i del Consell Executiu de la Generalitat; a proposta del Conseller de Cultura i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Capítol 1

Secretaria General

Article 1

Òrgans de la Secretaria General

La Secretaria General, per a l'execució de les funcions que li corresponen d'acord amb el Decret 27/1983, de 4 de febrer, i la resta de la normativa vigent, així com també d'aquelles que li encomana el Conseller, s'estructura en els òrgans següents:

  1. Subdirecció General d'Administració.

  2. Subdirecció General Tècnica.

  3. Servei d'Obres i Instal·lacions

  4. Centre d'Informació Cultural de la Generalitat de Catalunya.

  5. Oficina de Relacions de Patrocini.

Article 2

Subdirecció General d'Administració

La Subdirecció General d'Administració té per funcions la direcció i la coordinació dels serveis que en depenen; la coordinació de les funcions de les diferents unitats del Departament que tenen assignada la gestió dels assumptes de personal, contractació administrativa i gestió econòmica; el desenvolupament de programes generals del Departament en matèria de personal, econòmica i administrativa, i qualsevol altra funció que li encomani el Secretari General. En depenen els òrgans següents:

2.1 Secretaria Administrativa, amb categoria orgànica de servei. necessitats de personal, la relació i la valoració dels llocs de treball i la selecció i la formació del personal del Departament; controlar el compliment i gestionar la normativa en matèria de personal; gestionar i controlar la nòmina del Departament i les liquidacions de la Seguretat Social; supervisar la gestió de l'arxiu central i del registre general del Departament; estudiar i proposar

millores dels circuits administratius, impresos i documents; preparar, tramitar i fer el seguiment de les normes i les instruccions de règim interior, i dirigir els serveis de majordomia. En depenen la Secció...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR