DECRET de l'Ajuntament de Cardona, sobre provisió de places.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Cardona, sobre provisió de places.

NÚM.71/2007

El passat dia 2 d'abril de 2007 va finalitzar el termini de presentació de sol·licituds per a prendre part a les proves selectives convocades per Decret de l'Alcaldia de data 19 de maig de 2006, per proveir una plaça de Sergent de la Policia Local de Cardona.

La base 4ª de les bases abans esmentades, estableix que, finalitzat el termini de presentació de sol·licituds, l'Alcalde dictarà resolució declarant aprovada la llista d'admesos/es i exclosos/es, que es farà pública al Tauló d'Anuncis de l'Ajuntament de Cardona i al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya i es concedirà un termini de 10 dies hàbils per a esmenes i possibles reclamacions, i que simultàniament amb la relació amb la relació d'admesos/es i exclosos/es, s'anunciarà la composició del Tribunal Qualificador, així com el lloc, la data i hora en què aquest es reunirà per realitzar les proves de la fase d'oposició, valoració dels mèrits al·legats i entrevista personal amb els/les aspirants.

Per tot això, en ús de les atribucions que tinc conferides

RESOLC

1r.- Declarar aspirants ADMESOS/ES, las /a les següents:

1 Plaça d'Agent de Sergent de la Policia Local, Grup C

NAVARRO CAJA, ÀNGEL

2n.- Declarar aspirants EXCLOSOS/ES, als/ a les següents:

No queda exclòs/sa cap aspirant

3r.- Nomenar com a membre del Tribunal Qualificador que jutjarà les proves selectives, a les persones següents:

PRESIDENT

- Sr. Josep Maria Sala i Esteban, Alcalde-President, com a titular, i el senyor Josep Maria Jané i Pujol, Tinent d'Alcalde delegat d'Hisenda, com a suplent.

VOCALS

- Sra. Montserrat Obradors i Palau, Tinent d'Alcalde delegat de Règim Interior com a titular, i el Senyor Ramon Llordella i Serra, Regidor d'Ensenyament, com a suplent.

- Sra. Maria Àngels Clotet i Miró, Secretària-Interventora de l'Ajuntament de Cardona , com a titular, i la senyora Lourdes Guerrero Castillo, Administrativa de la Unitat d'Intervenció, com a suplent.

- Sr. Alfonso Sánchez Sánchez, Cap de la Policia Local de Manresa, com a titular i el senyor Jorge Mora Soria, Sotsinspector de la Policia Local, com a suplent.

-Sra. Brígida Manau i Vila, Tècnica d'Administració General, com a titular, i Teresa Carrasco Villa, Administrativa de la Unitat de Urbanisme i Ordenació del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR