DECRET de l'Ajuntament de Cubelles, sobre ampliació d'un termini.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Cubelles, sobre ampliació d'un termini.

DECRET DE L'ALCALDÍA NÚM 141/2007

Atès que el dissabte de Setmana Santa, 7 d'abril, l'Ajuntament de Cubelles romandrà tancat, inclòs el Registre General.

Atès que la convocatòria del procés selectiu, mitjançant sistema de concurs oposició lliure, d'una plaça de Tècnic Especialista en Inserció Laboral es va publicar al DOGC núm. 4841, de 14 de març de 2007 i al BOE núm. 66, de dissabte 17 de març.

Atès que la convocatòria del procés selectiu, mitjançant sistema de concurs lliure, de tres places de Conserge es va publicar al DOGC núm. 4841, de 14 de març de 2007 i al BOE núm. 66, de dissabte 17 de març.

Atès que el termini de presentació d'instàncies és de vint dies naturals, comptats a partir del dia següent a la publicació de les convocatòries al BOE.

Atès que l'últim dia del termini de presentació d'instàncies per ambdues convocatòries és el divendres 6 d'abril de 2007.

Atès el que disposa els articles 48 i 49 la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de Règim Jurídic de les Administracions Públiques i del Procediment Administratiu Comú.

Atès les atribucions que em confereix l'article 21.1h) de la Llei 7/1985, de 2 d'abril, reguladora de les bases de règim local.

Atès el nomenament de secretària general de la Corporació amb caràcter accidental de la Sra. Trinidad Hernández Bordallo, amb decret de l'alcaldia núm. 139/2007 de data 29 de març.

RESOLC:

Primer: Ampliar el termini de presentació d'instàncies per...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR