DECRET de l'Ajuntament de Pontons, sobre provisió d'una plaça.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Pontons, sobre provisió d'una plaça.

Aprovades les bases que han de regir el procés selectiu, reservat a promoció interna , per a la provisió de funcionari administratiu, i publicada la convocatòria al tauler d'edictes de la Corporació, al BOP núm. 233 de 29 de setembre de 2006, i al DOGC núm. 4741 de 17 d'octubre de 2006, havent expirat el termini de presentació de sol·licituds.

D'acord amb les bases reguladores del procés selectiu, i d'acord amb l'art. 72 i 78 del Reglament del Personal al servei dels ens locals, l'Alcalde de la Corporació ha dictat la següent,

RESOLUCIÓ:

PRIMER.- Aprovar la llista provisional d'admesos i exclosos dins del procés selectiu per a la reservat a promoció interna, per la provisió de funcionari administratiu:

ADMESOS: MIRA SORIANO, Mª ÀNGELS, DNI 46.632.379- V

EXCLOSOS: CAP

SEGON.- Determinar, d'acord amb les bases reguladores, que els interessats disposen d'un termini de deu dies hàbils, a comptar de la publicació d'aquesta llista al Tauler d'anuncis de la Corporació, i al DOGC per tal d'efectuar les reclamacions pertinents, amb el benentès que, de no efectuar-se reclamacions, la llista esdevindrà definitiva.

TERCER.- Designar el tribunal qualificador de les proves a realitzar pels aspirants a la vacant convocada, d'acord amb el següent:

President:

Titular: Lluís F. Caldentey i Querol, Alcalde-President

Suplent: Josep Tutusaus Besante, Tinent d'Alcalde

Secretari:

Titular: Conxa Anton, funcionaria del servei de recursos humans de la Diputació de Barcelona, designada per l'Alcaldia.

Suplent: Anna Belen Sánchez Pérez, funcionària del servei de recursos humans d ela Diputació de Barcelona, designada per l'Alcaldia.

Vocals:

Titular...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR