DECRET de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, sobre provisió de places.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

de l'Ajuntament de Santa Coloma de Gramenet, sobre provisió de places.

Vist que ha finalitzat el termini de presentació d'instàncies per prendre part en la convocatòria per proveir, mitjançant el sistema de concurs oposició lliure, una plaça de Tècnic Auxiliar, Escala d'administració especial, subescala tècnica, classe tècnica auxiliar, grup C, vacant a la plantilla de funcionaris d'aquesta Corporació d'acord amb l'oferta pública d'ocupació de l'any 2007 (DOGC núm. 4817 de data 8.02.2007).

Atès el que disposen els articles 72.4 i 78 del Decret 214/1990, de 30 de juliol, pel qual s'aprova el Reglament del personal al servei de les entitats locals, així com les bases reguladores de la convocatòria esmentada.

Per tant,

RESOLC:

PRIMER

APROVAR la llista provisional d'admesos i exclosos, que consta a l'anunci annex a aquesta resolució.

SEGON

PUBLICAR la present Resolució al tauler d'edictes d'aquesta Corporació i al DOGC, concedint als aspirants un termini de 10 dies hàbils, a comptar partir del dia següent al de la publicació en el diari oficial del present anunci, per presentar reclamacions, esmenar les deficiències o acompanyar els documents preceptius, advertint-los de què, en cas contrari, se'ls tindrà per desistits de la seva sol·licitud.

TERCER

ACORDAR que la llista provisional s'elevarà a definitiva sense necessitat de nova publicació si no s'hi presenta cap reclamació dintre de l'esmentat termini.

QUART

INFORMAR que la composició de l'òrgan de selecció, així com el dia de la seva constitució, serà publicat al DOGC i al tauler d'edictes d'aquesta Corporació.

CINQUÈ

ESTABLIR que la data de realització del primer exercici, que consistirà en contestar per escrit, durant un temps màxim de 1,30 hores, 20 preguntes que versaran sobre les matèries que integren el programa que consta a l'annex I d'aquestes bases, serà comunicada als aspirants mitjançant notificació personal. De conformitat amb l'article 7.3 de les bases generals, aquesta notificació substitueix la publicació al DOGC.

Així ho disposa i signa el tinent d'alcalde delegat de l'Àrea de Recursos Interns, Promoció Econòmica i Comerç.

Santa Coloma de Gramenet, 4 de juliol de 2007

Joan Carles Mas i Bassa

Tinent d'alcalde de Recursos Interns, Promoció Econòmica i Comerç

Fco...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR