DECRET 46/2010, de 30 de març, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental de Turisme.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyDecret

DECRET

46/2010, de 30 de març, pel qual es crea la Comissió Interdepartamental de Turisme.

El Pla estratègic de turisme a Catalunya 2005-2010 (en endavant, PETC), elaborat pel Departament de Comerç, Turisme i Consum, competent en matèria de turisme en el transcurs de la legislatura 2003-2006, presenta com a objectiu principal el de millorar la competitivitat de Catalunya com a destinació turística sostenible i de qualitat.

Així, el Pla estratègic de turisme a Catalunya 2005-2010 exposa, en el Programa 4, que “Un dels eixos del Pla estratègic és el desenvolupament i la consolidació de la marca turística Catalunya com a referent d'una destinació diferenciada, diversa i d'alt valor afegit. Per a això, és necessària la consolidació i la coordinació d'accions que permetin convertir Catalunya en un país amb una oferta integrada de productes i serveis turístics, es concreti dotant-lo de les eines necessàries.”

L'oportunitat de crear una comissió interdepartamental de turisme respon a la finalitat d'examinar i coordinar assumptes d'àmbit concret i específic d'aquesta matèria que afectin diversos departaments.

Per tot l'anterior, de conformitat amb el que estableix l'article 51 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, a proposta del conseller d'Innovació, Universitats i Empresa i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Creació de la Comissió Interdepartamental de Turisme

1.1 Es crea la Comissió Interdepartamental de Turisme.

1.2 La Comissió resta adscrita al departament competent en matèria de turisme.

Article 2

Funcions

Són funcions de la Comissió:

  1. Impulsar i coordinar sota una estratègia integrada les accions en matèria de política turística que, per la seva transversalitat, afectin diversos departaments de la Generalitat.

  2. Fer el seguiment i proposar, si s'escau, les modificacions o ajustos de la normativa sectorial que incideix de manera directa sobre el turisme.

  3. Impulsar els programes del Pla estratègic de turisme de Catalunya en els quals sigui necessària l'actuació coordinada de diversos departaments de la Generalitat.

Article 3

Composició

3.1 La Comissió Interdepartamental de Turisme està integrada per una persona representant de cadascun dels departaments de la Generalitat de Catalunya.

3.2 Les persones representants han de tenir rang, com a mínim, de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR