DECRET 117/2003, de 28 d'abril, pel qual es modifica la composició del Consell General de Muntanya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET 117/2003, de 28 d'abril, pel qual es modifica la composició del Consell General de Muntanya.

Amb la Llei 2/1983, de 2 de març, el Departament de Política Territorial i Obres Públiques va assumir les funcions i activitats relacionades amb la política general de muntanya, així com l'impuls i la coordinació de les actuacions en aquests àmbits.

El Decret 84/1984, de 16 de març, va desplegar la composició i les normes de funcionament del Consell General de Muntanya, creat per la Llei 2/1983 esmentada, de 2 de març.

Posteriorment, mitjançant el Decret 63/1992, de 10 de febrer; el Decret 396/1996, de 12 de desembre, i el Decret 207/2001, de 24 de juliol, s'ha modificat la composició d'aquest Consell General.

Per l'Acord de Govern de 5 de febrer de 2002, s'ha creat el Programa de Política General de Muntanya, adscrit al Departament de Política Territorial i Obres Públiques i sota la dependència del seu titular, per coordinar les funcions que corresponen a aquest Departament en matèria de muntanya en col·laboració amb els diferents departaments de la Generalitat de Catalunya i d'altres administracions públiques i així garantir la seva eficàcia en el territori.

Per adequar la composició del Consell General de Muntanya a una millor representació de la Generalitat i garantir també la participació dels municipis aïllats de muntanya, es considera convenient modificar la composició del Consell General de Muntanya.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Es modifica l'article 2 del Decret 84/1984, de 16 de març, de desplegament de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, que passa a tenir la redacció següent:

"Article segon

"Composició del Consell General de Muntanya

"El Consell General de Muntanya es compondrà dels següents membres:

"a) El/la conseller/a de Política Territorial i Obres Públiques, com a president/a.

"b) La persona que té la presidència del Grup Interdepartamental de Muntanya, com a vicepresident.

"c) Les persones que tenen la vicepresidència del Grup Interdepartamental de Muntanya.

"d) Un representant de cadascun dels departaments següents: Presidència; Governació i Relacions Institucionals; Economia i Finances; Cultura; Ensenyament; Sanitat i Seguretat Social; Política Territorial i Obres Públiques; Agricultura, Ramaderia i Pesca; Benestar i Família; Medi Ambient; Treball, Indústria, Comerç i Turisme, i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR