DECRET 320/1989, d'11 de desembre, de creació de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

NOTA. En aquest text s'han introduït les modificacions que estableix el Decret 195/1992.

L'atenció que mereix la formació de professionals del sector turístic requereix una particular dedicació dels poders públics de Catalunya. Amb aquest objectiu s'ha creat l'Institut Superior d'Estudis Turístics (Insetur). Ara cal procedir a la creació d'una escola oficial d'ensenyaments turístics per exercir funcions de formació de tècnics turístics especialitzats.

Per tot això, vist el Reial Decret 3168/1982, pel qual es traspassen a la Generalitat de Catalunya els serveis en matèria de turisme, i el Reial Decret 2809/1980, de 3 d'octubre, pel qual es traspassen, així mateix, els serveis en matèria d'ensenyament;

A proposta dels departaments d'Ensenyament i de Comerç, Consum i Turisme, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

Es crea, a proposta dels departaments d'Ensenyament i de Comerç, Consum i Turisme, l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya.

Article 2

L'Escola Oficial de Turisme té com a finalitat impartir, de conformitat amb les disposicions vigents en la matèria, ensenyaments tècnico-turístics especialitzats.

Article 3

L'Escola Oficial de Turisme s'adscriu a l'Insetur i tindrà la seva seu oficial a Girona.

Article 4

L'Insetur, mitjançant el seu Consell de govern i el seu Consell acadèmic, exercirà sobre l'escola esmentada el control administratiu i acadèmic de les seves activitats, sens perjudici de les facultats que en matèria d'ensenyaments turístics corresponguin als organismes competents de l'Administració, que seran exercides pel Departament de Comerç, Consum i Turisme, i de les que corresponen al Departament d'Ensenyament.

Article 5

El director i el secretari de l'Escola Oficial de Turisme de la Generalitat de Catalunya seran nomenats pel conseller de Comerç, Consum i Turisme, escoltat el Consell General d'aquest organisme.

Article 6

Totes les questions relacionades amb el professorat, les proves d'accés, el pla d'estudis i la titulació es regiran per la normativa vigent en aquesta matèria.

Disposicions finals

- 1 Es faculta els consellers...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR