DECRET 396/1996, de 12 de desembre, pel qual es modifica la representació de la Generalitat al Consell General de Muntanya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El Decret 84/1984, de 16 de març, modificat pel Decret 63/1992, de 10 de febrer, va desplegar la composició i les normes de funcionament del Consell General de Muntanya i, en concret, l'article 14.2.c) de la Llei 2/1983, de 9 de març, d'alta muntanya, que estableix la representació al Consell General de Muntanya dels departaments de la Generalitat vinculats a les actuacions de política de muntanya.

Amb posterioritat a la publicació de la Llei d'alta muntanya i del Decret de desplegament esmentat, s'ha produït una reorganització dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Decret 184/1996, de 7 de juny, que ha comportat la supressió dels departaments d'Indústria i Energia i de Comerç, Consum i Turisme, i la creació del Departament d'Indústria, Comerç i Turisme.

Atesa la necessitat d'adaptar la composició del Consell General de Muntanya a l'organització actual de l'Administració de la Generalitat, resulta convenient modificar l'article 2.b) del Decret 84/1984 i, en conseqüència, actualitzar la representació dels departaments afectats per la reorganització esmentada anteriorment.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Es modifica l'article 2.b) del Decret 84/1984, de 16 de març, sobre desplegament de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, que passa a tenir la redacció següent: "

  1. Un representant de cadascun dels departaments següents: Presidència, Governació, Economia i Finances, Ensenyament, Cultura, Sanitat i Seguretat Social, Política Territorial i Obres Públiques, Agricultura, Ramaderia i Pesca, Indústria, Comerç i Turisme, Benestar Social i Medi Ambient."

Disposicions finals

-1 Es faculta el conseller de Política Territorial...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR