DECRET 302/1980, de 22 de desembre, de creació dels Serveis Territorials del Departament d'Ensenyament.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyDecret

Per tal d'exercir les competËncies que l'article 15 de l'Estatut atribueix a la Generalitat en matËria d'ensenyament i havent arribat la ComissiÛ Mixta prevista a la disposiciÛ TransitÚria sisena, 1 , de l'Estatut d'Autonomia de Catalunya, en la seva sessiÛ de 2 d'octubre, a l'acord de transferËncia dels serveis i funcions corresponents als diferents nivells i modalitats de l'ensenyament, cal organitzar territorialment el Departament, completant aixÌ l'estructura org‡nica del Departament d'Ensenyament, aprovada pel Decret 282/1980, d'1 de desembre, a fi de portar a terme una gestiÛ eficaÁ.

Vist el Decret 233/1980, de 18 de novembre, d'estructuraciÛ org‡nica del Departament d'Ensenyament, i atËs el que disposen el Reglament de RËgim Interior de la Generalitat de Catalunya, aprovat pel Decret de 18 de marÁ de 1978, i el Decret de 18 de setembre de 1978, d'organitzaciÛ i competËncies dels Úrgans dels Departaments, a proposta del Conseller d'Ensenyament i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer 1

Els Serveis Territorials del.

Departament d'Ensenyament tindran la seva seu a Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, i en aquelles altres poblacions on en el futur calgui establir-ne. 2. Els Serveis Territorials dependran org‡nicament de la Secretaria General TËcnica del Departament d'Ensenyament. 3. Els Caps dels Serveis Territorials dependran jer‡rquicament del Secretari General TËcnic i funcionalment dels Directors Generals del Departament dins l'‡mbit de llur respectiva competËncia.

Article segon

- Els Serveis Territorials, dins l'‡mbit

respectiu, exerciran les funcions i activitats prÚpies del Departament que els siguin atribuÔdes per ordre del Conseller.

Article tercer

- Corresponen als Caps dels Serveis

Territorials, dins l'‡mbit d'actuaciÛ respectiva, les funcions seg¸ents:

  1. Vetllar pel compliment de les disposicions legals relatives a les c ompetËncies del Departament d'Ensenyament.

  2. Representar el Departament dins el seu ‡mbit territorial.

  3. Dirigir, impulsar, coordinar i supervisar el funcionament dels Serveis Territorials.

  4. ...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR