DECRET 133/2012, de 23 d'octubre, pel qual es dissol el Consorci Torreblanca.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Benestar Social i Família
Rango de LeyDecret

El Decret 167/1994, de 28 de juny, va acordar la constitució del Consorci Torreblanca, integrat inicialment per la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Ponts, i va aprovar-ne els Estatuts. D’acord amb el procediment establert en aquest decret, amb posterioritat a la seva constitució es va ampliar el nombre de membres del Consorci, passant a formar-ne part el Consell Comarcal de la Noguera i el Consell Comarcal de les Garrigues.

L’Acord del Govern de 2 d’agost de 2011, sobre mesures de racionalització i simplificació de l’estructura del sector públic, va disposar, en el seu punt 2, instar a les persones representants de l’Administració de la Generalitat en els òrgans de govern del Consorci Torreblanca, a adoptar els acords necessaris per fer-ne efectiva la dissolució i posterior liquidació.

En compliment de les previsions de l’Acord esmentat, i de conformitat amb el contingut dels articles 14 i 25 dels seus Estatuts, el Consell de Govern del Consorci Torreblanca, en sessió de 16 de novembre de 2011, va acordar la dissolució i liquidació del Consorci.

A proposta del conseller de Benestar Social i Família, i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es dissol el Consorci Torreblanca.

Disposició derogatòria

Es deroguen el Decret 167/1994, de 28 de juny...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR