DECRET 64/1992, de 17 de febrer, de creació del Servei de Secretaria de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

El desenvolupament progressiu en aquests darrers anys de l'actuació urbanística ha ocasionat un notable increment de les tasques que el Decret 343/1989, d'11 de desembre, atribuïa a la secció de Secretaria de l'àmbit territorial de la demarcació de Barcelona.

En conseqüència, cal establir la unitat orgànica adequada per desenvolupar, atesa la seva entitat i el seu volum, les funcions de Secretaria de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, com també coordinar en els seus aspectes jurídics en l'àmbit de la demarcació de Barcelona els expedients que s'hagin de sotmetre a la Comissió.

Atès el que estableix l'article 25 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea el Servei de Secretaria de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, el qual s'adscriu orgànicament a la Subdirecció General d'Ordenament Urbanístic de la Direcció General d'Urbanisme.

Article 2

Corresponen al Servei de Secretaria de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona les funcions següents:

  1. Donar el suport i l'assessorament jurídic necessari a la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, mitjançant l'elaboració d'informes i propostes.

  2. Supervisar i fer el seguiment dels expedients, i vetllar perquè la seva tramitació sigui dins els terminis establerts en cada cas.

  3. Desenvolupar, a través del seu titular, les funcions de secretaria de les sessions de l'òrgan col·legiat i, en conseqüència, elaborar la documentació corresponent a les sessions de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona, aixecar les actes corresponents i certificar els acords i les resolucions que la Comissió adopti, i també el dipòsit de les actes i els acords adoptats.

  4. La coordinació i supervisió jurídica dels expedients tramitats per la Demarcació de Barcelona que s'hagin de sotmetre a la consideració de la Comissió d'Urbanisme de Barcelona.

  5. La supervisió del Registre...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR