DECRET 71/1987, de 15 de gener, d'aprovació del Reglament del Registre General de Personal de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

La Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, en el seu article 23 i concordants preveu l'existència del Registre General de Personal dependent del Departament de Governació, i el configura com l'instrument fonamental en la gestió de personal de la Generalitat.

L'efectivitat de la seva implantació requereix el desplegament reglamentari, a fi d'establir les normes bàsiques del seu funcionament.

Per tot això, a proposta del Conseller de Governació, amb l'informe previ de la Comissió Tècnica de la Funció Pública i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article únic

S'aprova el Reglament del Registre General de Personal de la Generalitat de Catalunya.

Disposició derogatòria Quedan derogades totes les normes d'igual o d'inferior rang que s'oposin al que disposa aquest Reglament.

Disposició final Es faculta el Conseller de Governació per dictar les disposicions necessàries per al desplegament del que estableix aquest Reglament. Aquest Decret entrarà en vigor l'endemà de la seva publicació al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya.

Barcelona, 15 de gener de 1987

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Agustí M. Bassols i Parés Conseller de Governació

REGLAMENT del Registre General de Personal de la Generalitat de Catalunya

Normes generals

Article 1

El Registre General de Personal és constituït pels expedients personals, en els quals es reuneixen els documents que incorporen els actes referents a la vida administrativa del personal de la Generalitat, i pel Registre Informàtic, conjunt d'inscripcions i anotacions relatives a aquells actes. El Registre General de Personal depèn del Departament de Governació i és regit per la Direcció General de la Funció Pública, d'acord amb les normes que estableix aquest Reglament.

Article 2

Ha d'ésser inscrit en el Registre General tot el personal a què es refereix la Llei 17/1985, de 23 de juliol, de la Funció Pública de l'Administració de la Generalitat, sigui quina sigui la seva vinculació. En concret ha de constar en el Registre:

  1. El personal al servei de l'Administració de la Generalitat, és a dir, el personal integrat en els Departaments, en els seus organismes autònoms i en les entitats gestores de la Seguretat Social.

  2. El personal al servei de la Sindicatura de Comptes i el personal al servei del Consell Consultiu.

  3. Els funcionaris que passin a prestar els seus serveis en entitats del sector públic, sempre que els llocs de treball que els funcionaris ocupin estiguin inclosos en la llista de llocs de treball de la Generalitat.

  4. El personal que presta serveis a les Universitats figurarà en el Registre General mitjançant connexió amb els registres d'aquelles Institucions. Aquests registres s'ajustaran a les dades i al sistema que estableix aquest Reglament. La coordinació dels registres de personal de les Universitats amb el Registre General respectarà, en tot cas, l'autonomia d'aquelles Institucions.

Article 3

El Departament de Governació adoptarà les mesures adients per cooperar amb les entitats locals que ho sol·licitin en la constitució dels seus registres i en la coordinació amb els registres de les altres Administracions.

Article 4

4.1 La utilització dels mitjans informàtics en la gestió del Registre s'atindrà acuradament a les normes que desplega l'article 18.4 de la Constitució espanyola. 4.2 En l'expedient personal i en el Registre informàtic no hi podran figurar dades referents a raça, religió o opinió. 4.3 Els responsables de la custòdia dels expedients personals i de la gestió del Registre informàtic tindran cura de forma especial del acompliment per part del personal al seu càrrec del deure de reserva total pel que fa a les dades que siguin conegudes per raó de les funcions que els són encomanades.

Article 5

El titular de l'expedient personal podrà...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR