DECRET 24/2003, de 21 de gener, pel qual es crea l'Oficina del Portaveu del Govern.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

DECRET 24/2003, de 21 de gener, pel qual es crea l'Oficina del Portaveu del Govern.

Mitjançant el Decret 253/2002, de 4 de novembre, de creació i reorganització de diferents departaments, de modificació de les comissions de Govern i la seva composició i de determinació del nombre de departaments en què s'estructura l'Administració de la Generalitat, s'ha atribuït a la persona titular del Departament de Política Territorial i Obres Públiques l'exercici de les funcions de portaveu del Govern de la Generalitat de Catalunya.

Per tal de poder desenvolupar amb eficàcia les funcions atribuïdes en el Decret esmentat en l'apartat anterior, és necessari crear una oficina que, degudament coordinada amb l'Oficina de Comunicació del Govern creada pel Decret 20/2001, de 23 de gener, doni suport al conseller en les tasques específiques com a portaveu.

Per tot això, a proposta del conseller en cap de la Generalitat de Catalunya, i del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i portaveu del Govern, i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es crea l'Oficina del Portaveu del Govern, adscrita a l'Oficina de Comunicació del Govern.

Article 2

L'Oficina del Portaveu del Govern té les funcions següents:

  1. L'assistència tècnica al portaveu.

  2. La coordinació, la comunicació i l'assistència en les relacions amb el portaveu del Govern amb els mitjans de comunicació.

Article 3

Al front de l'Oficina del Portaveu del Govern hi haurà un/una cap. Aquest lloc de treball està reservat a personal eventual, d'acord amb el que estableix el Decret 153/1987, de 4 de maig.

Article 4

L'Oficina del Portaveu del Govern depèn funcionalment del portaveu del...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR