DECRET 170/1990, de 20 de juny, d'aprovació del Pla de Sanejament de la Zona 5.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

En compliment de les funciones que li encomanava la Llei 5/1981, de 4 de juny, sobre desplegament legislatiu en matèria d'evacuació i tractament d'aigües residuals i per tal d'iniciar l'aplicació efectiva del règim econòmico-financer de la mateixa Llei, el Consell Executiu va aprovar mitjançant un Decret de 21 de gener de 1983 (Decret 11/1983, publicat el 2 de febrer) el Pla de sanejament corresponent a l'àmbit territorial "Zona 5" i el seu règim econòmico-financer.

Atès que la Sentència del Tribunal Suprem de 7 de març de 1990 ha deixat sense efecte el Decret 11/1983, es fa necessari dictar una nova disposició que, de conformitat amb la legislació aplicable en l'actualitat, contempli el conjunt d'actuacions públiques previstes en el Pla de Sanejament de la Zona 5 i les seves revisions successives.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

1.1 S'aprova el Pla de sanejament de la Zona 5 amb el seu programa d'actuació, d'inversions i de finançament, com també la resta de determinacions que conté, incloses les seves revisions. 1.2 L'àmbit territorial d'aplicació del Pla és l'integrat per les conques dels rius Besòs, Llobregat i Foix, a més de totes les rieres costaneres des del municipi de Caldes d'Estrac - aquest inclòs- fins a la desembocadura del riu Besòs, i també les del massís de Garraf, segons la delimitació que preveu l'article 31 del Decret 305/1982, de 13 de juliol.

Article 2

2.1 Dins del programa de finançament del Pla i de les successives revisions s'ordena l'aplicació de l'increment de tarifa de sanejament i del cànon de sanejament, regulats en l'article 39.1 del Decret Legislatiu 1/1988, sobre els consums d'aigua per a ús domèstic i industrial efectuats dins de l'àmbit territorial definit en l'article 1,2 d'aquest Decret. 2.2 Aquestes exaccions són exigibles en cada cas en la quantia que resulta del mateix Pla i de la legislació especial d'aplicació, a més del que disposa l'article següent.

Article 3

En els supòsits d'utilització d'aigua per a usos domèstics, el tipus de gravamen de l'increment de tarifa i del cànon resta afectat d'un coeficient de concentració demogràfica que variarà, segons l'exercici en què s'hagi produït l'acreditament, d'acord amb la taula que figura com a annex.

Disposició Addicional L'aprovació del Pla de sanejament de la Zona 5...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR