DECRET 148/1995, de 2 de maig, de modificació parcial del Decret 40/1988, d'11 de febrer.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de la Presidencia
Rango de LeyDecret

El Decret 40/1988, d'11 de febrer, de desplegament de la Llei 24/1987, de 28 de desembre, de creació de l'Entitat Autònoma del Diari Oficial i de Publicacions estableix a l'article 2 la composició del Consell d'Administració d'aquesta Entitat. En l'actualitat, atès els canvis orgànics introduïts pel Decret 130/1995, de 18 d'abril, de reestructuració parcial del Departament de la Presidència, es considera necessari modificar l'esmentada composició.

En mèrits de l'anterior i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

-1 Es dóna nova redacció a l'article 2, apartats 1, 2 i 3, i a l'article 4, apartat 1, del Decret 40/1988, d'11 de febrer, que queda redactat en els termes següents: "Article 2 "2.1 El Consell d'Administració està format per un màxim de cinc vocals d'acord amb la següent composició: "President: el secretari general de Comunicació i Estudis. "Vice-president: el secretari general adjunt del Departament de la Presidència. "Un representant del Departament de Governació designat pel conseller d'aquest Departament. "Un representant del Gabinet Jurídic Central designat pel director d'aquest Gabinet. "El director general de l'Entitat Autònoma que exerceix també les funcions de secretari del Consell d'Administració de l'Entitat. "Article 4 "4.1 El president del Consell d'Administració convoca i presideix les reunions. En cas de vacant, absència o altre impediment del president, convoca i presideix el vice-president d'aquest Consell.".

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR