DECRET 149/1995, 2 de maig, de modificació del Decret 260/1990, de 23 d'octubre, de reestructuració del Departament de Cultura.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyDecret

Pel Decret 260/1990, de 23 d'octubre, es va crear el Servei d'Informació Cultural, al qual es van assignar funcions en dos àmbits ben diferenciats: la informàtica i la informació al públic. Al cap dels anys de funcionament d'aquest Servei, les seves dues àrees d'actuació han experimentat un important increment d'activitat, la qual cosa fa necessària la seva reestructuració orgànica. En l'àrea de la informació al públic això s'ha vist reforçat amb el traspàs dels Punts d'Informació Cultural, atès el Reial decret 1554/1994, de 8 de juliol.

A proposta del conseller de Cultura i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifica l'article 2.1 del Decret 260/1990, de 23 d'octubre, de reestructuració del Departament de Cultura, el qual es redacta de la forma següent: "2.1 El Servei d'Informació Cultural, dependent de la Subdirecció General Tècnica, té les funcions següents: "

  1. Programar i coordinar tots els aspectes relatius a la prestació d'informació cultural al públic. "

  2. Coordinar la informació al públic sobre l'organització, les funcions i les activitats del Departament de Cultura. "

  3. Coordinar tots els aspectes relatius a la publicitat del Departament de Cultura en els mitjans de comunicació."

Article 2

La programació, la coordinació i l'assessorament en matèria d'informàtica passen a dependre directament del secretari general del Departament.

Barcelona, 2 de maig de 1995

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Guitart i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR