DECRET 157/2007, de 24 de juliol, de modificació del Decret 631/2006, de 27 de desembre, de creació de la Secretaria per a la Unió Europea.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyDecret

DECRET

157/2007, de 24 de juliol, de modificació del Decret 631/2006, de 27 de desembre, de creació de la Secretaria per a la Unió Europea.

Mitjançant el Decret 631/2006, de 27 de desembre, es va crear la Secretaria per a la Unió Europea, com a secretaria sectorial adscrita al Departament de la Presidència, amb l'objecte de fer el seguiment, l'impuls i la coordinació de les polítiques i les actuacions del Govern de la Generalitat de Catalunya en l'àmbit de la Unió Europea.

Aquest Decret determina que l'estructura de la Secretaria, necessària per al desenvolupament de les seves funcions, es concreti en un termini de temps determinat, i que mentre la referida estructura definitiva no s'aprovi, sigui d'aplicació el que preveu l'article 5 del Decret 314/2004, de 22 de juny, el qual preveu específicament que aquesta Delegació exerceixi les seves funcions amb el suport material i l'assessorament tècnic del Patronat Català Pro Europa.

Per tal de començar a donar compliment a les previsions del Decret 631/2006, de 27 de desembre, esmentat, es considera necessari, com a primera decisió organitzativa, adscriure a la Secretaria per a la Unió Europea determinades unitats administratives vinculades específicament a les funcions que el Decret atribueix a l'esmentada Secretaria sectorial, com a pas previ a la implementació de la seva estructura definitiva.

Per tot això, d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic

Es modifica la disposició addicional del Decret 631/2006, de 27 de desembre, de creació de la Secretaria per a la Unió Europea, que passa a tenir la redacció següent:

.Disposició addicional

..1 S'adscriu a la Secretaria per a la Unió Europea el personal que presta serveis a les unitats del Patronat Català Pro Europa amb seu a Brussel·les. Aquest personal s'integra a la Delegació de la Generalitat de Catalunya davant la Unió Europea.

.També s'adscriu a la Secretaria per a la Unió Europea el personal que presta serveis a l'àrea tècnica, l'àrea institucional i l'àrea de cooperació del Patronat Català Pro Europa en l'àmbit territorial de Catalunya, i la resta de personal que exerceix funcions directament relacionades amb les que aquest Decret atribueix a la Secretaria per a la Unió Europea.

.L'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Departament de la Presidència, se subroga en els drets i les obligacions laborals vigents en relació amb el personal esmentat en els dos paràgrafs anteriors, de conformitat amb el...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR