DECRET 415/2004, de 19 d'octubre, pel qual es modifiquen els Estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET 415/2004, de 19 d'octubre, pel qual es modifiquen els Estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

La Llei 7/2004, de 16 de juliol, de mesures fiscals i administratives, autoritza la dissolució de Ferrocarrils de Muntanya de Grans Pendents, SA, societat el capital de la qual en un 99,851% és de la Generalitat de Catalunya. Correspon a aquesta societat l'explotació del complex de la Vall de Núria.

Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, entitat de dret públic de la Generalitat, ha assumit l'explotació del complex de la Vall de Núria esmentat, i s'ha subrogat en la posició de Ferrocarrils de Muntanya de Grans Pendents, SA.

Donades les importants actuacions que Ferrocarrils de Muntanya de Grans Pendents, SA, ha desenvolupat en aquests darrers anys a la Vall de Núria, es considera convenient que al Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya s'hi incorpori una persona vinculada a la societat, que conegui les actuacions que aquesta ha dut a terme, la qual cosa requereix l'ampliació del Consell d'Administració de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya.

Per altra banda, amb l'objectiu de millorar el funcionament operatiu de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, s'estima necessari adequar el règim de sessions del Consell d'Administració a les necessitats que el volum d'assumptes que han de ser coneguts o aprovats per aquest òrgan requereix.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i ObresPúbliques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Es modifiquen els articles 8 i 12 dels Estatuts de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya, publicats com a annex al Decret 287/2001, de 6 de novembre, modificat pel Decret 150/2002, de 28de maig, que queden redactats de la manera següent:

"Article 8

"Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya es regirà per un Consell d'Administració que tindrà al seu càrrec, amb plena responsabilitat davant el Govern de la Generalitat, l'administració, gestió i direcció de l'empresa.

Tots els membres del Consell d'Administració seran nomenats i separats pel Govern a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques.

"Article 12

El...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR