DECRET 254/1980, de 28 de novembre, pel qual s'aprova el Pla d'obres i serveis de Catalunya per a 1980.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

Tramitat el Pla d'Obres i Serveis de Catalunya per a 1980 dels territoris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona, d'acord amb l'article onzè del Reial Decret 2115/1978, de 26 de juliol; vist l'informe de la Comissió Interdepartamental del Pla d'Obres i Serveis de Catalunya en la seva reunió de 17 de novembre, a proposta del Conseller de Governació i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- Aprovar definitivament el Pla d'Obres i

Serveis de Catalunya per a 1980 i les seves Bases d'Execució pel que fa als territoris de Barcelona, Girona, Lleida i Tarragona.

Segon.

- Es desestimen les reclamacions presentades durant el termini d'informació pública que no hagin quedat incorporades al Pla 1980 que s'aprova.

Barcelona, 28 de novembre de 1980

Jordi Pujol President de la Generalitat de Catalunya

Joan Vidal i Gayolà Conseller de Governació

BASES D'EXECUCIÓ DEL PLA D'OBRES I SERVEIS DE CATALUNYA PER A 1980

  1. Normes Generals

    1a. Normativa aplicable.

    - L'execució del Pla d'Obres i Serveis de Catalunya 1980 es regirà per les normes reguladores dels Plans provincials d'Obres i Serveis en tot allò que sigui aplicable a la Generalitat i, especialment, pel Reial Decret 688/78, de 17 de febrer, i disposicions complementàries; pel Decret de la Generalitat de 17 d'abril de 1979 i per aquestes bases.

    2a. Execució.

    - L'execució del Pla correspon a la Generalitat de Catalunya, la qual, a través del Departament de Governació, podrà delegar en les Diputacions catalanes, la Corporació Metropolitana de Barcelona i els Ajuntaments, l'exercici d'aquesta facultat, sempre que justifiquin tenir capacitat de gestió i mitjans tècnics. En tot cas, l'execució es farà sempre sota la superior direcció i control del Departament de Governació.

  2. Finançament

    3a. Aportació de l'Administració de l'Estat.

    - Les quantitats que la Generalitat rebi de l'Administració de l'Estat, segons preveu l'article 2.2 del Reial Decret 2115/1978, de 26 de juliol, seran distribuïdes i transferides a les quatre Diputacions catalanes i a la Corporació Metropolitana de Barcelona, d'acord amb el que s'estableix a la Base II.

    4a. Crèdit Local.

    - La Generalitat podrà realitzar per si mateixa, o encomanar-les a les Diputacions, les gestions corresponents per contractar i formalitzar, en nom dels Ajuntaments que no ho facin directament, les operacions de crèdit previstes en el Pla. En el cas que el crèdit sigui contractat per la Generalitat o les Diputacions, els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR