DECRET 328/1987, de 23 de novembre, pel qual es modifica l'estructura de la Direcció General de Salut Pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyDecret

L'experiència adquirida des de l'entrada en vigor del Decret 237/1985, de 6 d'agost, pel qual es reestructura el Departament de Sanitat i Seguretat Social (DOGC núm. 582, de 30 d'agost), fa necessari, per tal d'aconseguir la contínua adequació entre els objectius i els mitjans, procedir a modificar l'estructura de la Direcció General de Salut Pública.

En conseqüència, i atès el que estableix la Llei 3/1982, de 25 de març, a proposta del Conseller de Sanitat i Seguretat Social i d'acord amb el Consell Executiu, Decreto:

Article 1

1.1 A la Direcció General de Salut Pública es creen les unitats següents: Servei de Control Sanitari d'Aliments. Servei de Registre Sanitari. 1.2 Del Servei de Control Sanitari d'Aliments depenen: La Secció de Control d'Aliments d'Origen Animal. La Secció de Control d'Aliments d'Origen no Animal. La Secció de Zoonosi de Transmissió Alimentària. 1.3 Del Servei de Registre Sanitari depenen: La Secció d'Indústries Alimentàries. La Secció de Productes de Vigilància Sanitària Especial.

Article 2

2.1 Al Servei de Control Sanitari d'Aliments correspon la realització de les accions necessàries per a dur a terme una eficaç vigilància i control dels agents químics, físics i biològics que a través dels aliments i begudes poden ocasionar trastorns i malalties a l'home. 2.2 Al Servei de Registre Sanitari correspon l'aplicació de la normativa sobre notificació i enregistrament per a la fabricació i la comercialització de productes...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR