DECRET 385/1982, de 4 de novembre, sobre foment del control ramader.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyDecret

La millora de la productivitat i de la rendibilitat de les explotacions ramaderes està condicionada, en gran part, per la capacitat productiva individual del bestiar i aquesta, a l'ensems, ve donada bàsicament pel seu potencial genètic.

És per això que cal fomentar la conservació i millora del potencial genètic endegant programes adequats de selecció i millora genètica per als quals s'ha de disposar, com a informació de base, d'un adequat esquema de control individual dels rendiments. El cost elevat dels programes de rendiments i de selecció i millora genètica del bestiar aconsella que l'Administració doni suport a les agrupacions de ramaders que els duguin a terme perquè col·laborin a assolir la correcta posada en marxa i seguiment d'aquests programes.

Per tot això, vista la Llei 7/1982, de 2 de juny, sobre Pressupost de la Generalitat de Catalunya i de les seves entitats autònomes per a l'any 1982, on s'inclou el concepte pressupostari 10.01.471.02, i atès el Decret 458/1981, de 18 de desembre, a proposta del Conseller d'Agricultura, Ramaderia i Pesca i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article primer

- El Departament d'Agricultura, Ramaderia i

Pesca, a través de la Direcció General de Producció i Indústries Agro-alimentàries, podrà concedir subvencions a associacions de ramaders o a ramaders integrats en agrupacions, que realitzin el control conjunt de la producció de llurs explotacions ramaderes, d'acord amb un programa prèviament establert.

Article segon

- Les subvencions a atorgar seran de fins el

40% de les despeses de realització dels programes de control de rendiments, amb un sostre màxim d'un milió de pessetes.

Article tercer 1

Podran sol·licitar aquestes subvencions.

les agrupacions de ramaders amb explotacions inscrites al registre corresponent del Departament d'Agricultura, Ramaderia i Pesca. 2. Les sol·licituds s'adreçaran a les Seccions Territorials de Ramaderia i Sanitat Animal, abans del 30 de novembre d'enguany, i aniran acompanyades de la llista d'explotacions integrades en l'agrupació, el nombre de caps de bestiar sota control, el programa de control i el seu pressupost. 3. La Direcció General de Producció i Indústries Agro-alimentàries resoldrà dins el termini dels quinze dies següents a la data límit de presentació de sol·licituds.

Article quart

- Per a l'avaluació de les...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR