DECRET 100/2000, de 6 de març, pel qual s'unifiquen les llicències de pesca recreativa.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

100/2000, de 6 de març, pel qual s’unifiquen les llicències de pesca recreativa.

La Llei 25/1998, de 31 de desembre, de mesures administratives, fiscals i d’adaptació a l’euro, va endegar el camí vers la unificació de les llicències de pesca continental i marítima sota una única nova llicència anomenada llicència de pesca recreativa. Aquesta unificació dóna satisfacció a una demanda dels sectors de la pesca recreativa, compartida per la mateixa administració.

La implementació de la unificació de les llicències requereix l’adaptació de la normativa que regula la pesca marítima recreativa i la pesca continental de lleure, per la qual cosa, a proposta dels consellers d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i de Medi Ambient i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

S’estableixen els tipus de llicència següents per a la pràctica de la pesca no professional a Catalunya:

a) Llicència de pesca recreativa.

b) Llicència de pesca recreativa subaquàtica.

c) Llicència de pesca recreativa col·lectiva.

Article 2

2.1 La llicència de pesca recreativa autoritza el seu titular a pescar en superfícies a les aigües continentals i marítimes.

2.2 La llicència de pesca recreativa subaquàtica autoritza el seu titular a la pesca marítima recreativa submarina.

2.3 La llicència de pesca recreativa col·lectiva autoritza el seu titular i acompanyants a la pràctica de la pesca marítima recreativa de superfície des d’una embarcació.

Article 3

3.1 Les llicències de pesca recreativa i de pesca recreativa col·lectiva a què fan referència els articles 1.a) i 1.c) tenen una validesa mínima d’un any i màxima de quatre.

3.2 Les llicències de pesca recreativa subaquàtica tenen una validesa d’un any.

Disposicions finals

—1 Es modifiquen els articles 5, 6, 7 i 8 del Decret 109/1995, de 24 de març, de regulació de la pesca marítima recreativa, en tot allò que s’oposi o contradigui aquest Decret.

—2 Aquest Decret entrarà en vigor el mateix dia de la seva publicació en el DOGC.

—3 Es faculten els consellers d’Agricultura, Ramaderia i Pesca i de Medi Ambient perquè desenvolupin aquest Decret en l’àmbit de les seves competències.

Barcelona, 6 de març de 2000

Jordi Pujol

President de la Generalitat de Catalunya

Josep Grau...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR