DECRET 220/1999, de 27 de juliol, de regulació de la Subcomissió d'Urbanisme del municipi de Barcelona.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

220/1999, de 27 de juliol, de regulació de la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona.

Mitjançant l’article 66 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la carta municipal de Barcelona, es va crear la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona, a la qual la Llei atorga la funció d’aprovar definitivament el planejament general i també la revisió o la modificació corresponent, en l’àmbit del terme municipal de Barcelona, així com l’aprovació definitiva de plans que comporti la modificació de zones verdes o espais lliures.

Atès que cal establir unes normes de funcionament intern d’aquesta Subcomissió en la mesura que no han estat establertes en la Llei 22/1998, de 30 de desembre, esmentada;

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, de conformitat amb el que estableix la disposició final de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la carta municipal de Barcelona, de conformitat amb el dictamen de la Comissió Jurídica Assessora i d’acord amb el Govern,

Decreto:

Article 1

Objecte

És objecte d’aquest Decret la regulació de l’organització i el funcionament intern de la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona, òrgan urbanístic de la Generalitat de Catalunya, creat per l’article 66 de la Llei 22/1998, de 30 de desembre, de la carta municipal de Barcelona.

Article 2

Composició

2.1 La Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona és presidida pel president o la presidenta de la Comissió d’Urbanisme de Barcelona, i integrada per deu vocals designats, per meitat, pel conseller o la consellera del Departament de Política Territorial i Obres Públiques i per l’alcalde o l’alcaldessa de Barcelona.

El president o la presidenta de la Subcomissió en nomenarà vicepresident o vicepresidenta al vocal així proposat per l’alcalde o alcaldessa de Barcelona, d’entre els vocals de l’Ajuntament.

2.2 A les sessions de la Subcomissió d’Urbanisme de Barcelona, hi pot assistir un representant de l’Estat, amb veu però sense vot, que ha de ser designat pel delegat o la delegada del Govern a Catalunya.

2.3 El president o la presidenta de la Subcomissió d’Urbanisme del municipi de Barcelona nomenarà un secretari o una secretària, entre els funcionaris adscrits al Departament de Política Territorial i Obres Públiques, amb veu però sense vot.

Article 3

Suplència del president, del secretari i dels vocals de la Subcomissió

3.1 En cas de vacant, absència, malaltia o alguna altra causa legal, el càrrec de president o presidenta de la Subcomissió i el vot seran exercits pel vocal que hagi designat, que tindrà, en aquest cas, un únic vot.

3.2 El secretari o la secretària serà suplert per la persona designada pel president o la presidenta de la Subcomissió entre els funcionaris adscrits al Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

3.3 La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR