DECRET 155/1988, d'11 de juliol, de reorganització parcial del Departament d'Indústria i Energia.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Treball, Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyDecret

L'article 3.1 del Decret 144/1988, de 4 de juliol, pel qual es redistribueixen les competències i les funcions que corresponen als departaments de la Generalitat, ha assignat al Departament d'Indústria i Energia les competències i les funcions atribuïdes fins ara a la Direcció General de Promoció Comercial del Departament de Comerç, Consum i Turisme.

Esdevé necessari, en conseqüència, procedir a la integració orgànica de la Direcció General de Promoció Comercial en l'estructura del Departament d'Indústria i Energia, al qual resta adscrita en virtut del que estableix l'article 3.2 del Decret 144/1988. Així mateix, s'introdueixen algunes modificacions en l'estructura orgànica de la Direcció General d'Indústria i en la Direcció General d'Energia a la qual s'adscriu la Subdirecció General de Mines.

D'altra banda, atesa la provisió del Tribunal Constitucional, de 6 de juny d'enguany, que va suspendre l'aplicació i la vigència dels articles 11.5 i 14.1 del Decret 411/1987, de 22 de desembre, de reestructuració del Departament de Comerç, Consum i Turisme, com a conseqüència del Conflicte positiu de competència núm. 1015/1988, promogut pel Govern en relació amb els esmentats articles, s'ha considerat convenient condicionar l'eficàcia dels articles 5.5 i 8.1 d'aquest Decret al que determini el Tribunal Constitucional.

En conseqüència, a proposta del Conseller d'Indústria i Energia, i d'acord amb el Consell Executiu,

Decreto:

Article 1

El Departament d'Indústria i Energia, sota la direcció del Conseller titular, s'estructura en els òrgans següents:

  1. Secretaria General.

  2. Direcció General d'Indústria.

  3. Direcció General d'Energia.

  4. Direcció General de Seguretat i Qualitat Industrial.

  5. Direcció General de Promoció Comercial.

Article 2

2.1 Corresponen a la Direcció General d'Indústria l'exercici de les funcions del Departament relacionades amb els plans de reestructuració sectorial, accions de foment industrial i tecnològic de caràcter horitzontal, sectorial i territorial, foment del disseny, promoció de la moda i artesania. 2.2 La Direcció General d'Indústria s'estructura en els òrgans següents:

  1. Subdirecció General d'Artesania.

  2. Servei d'Indústria.

  3. Servei d'Innovació Tecnològica.

  4. Servei del Disseny Industrial.

  5. Servei de Promoció de la Moda.

Article 3

3.1 Corresponen al Servei d'Indústria l'elaboració i la presentació de...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR