DECRET 207/2001, de 24 de juliol, pel qual es modifica la representació de la Generalitat al Consell General de Muntanya.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyDecret

DECRET

207/2001, de 24 de juliol, pel qual es modifica la representació de la Generalitat al Consell General de Muntanya.

El Decret 84/1984, de 16 de març, modificat pel Decret 63/1992, de 10 de febrer i pel Decret 396/1996, de 12 de desembre, va desplegar la composició i les normes de funcionament del Consell General de Muntanya i, en concret, l'article 14.2.c) de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, que estableix la representació al Consell General de Muntanya dels departaments de la Generalitat de Catalunya vinculats a les actuacions de política de muntanya.

Amb posterioritat a la publicació de la Llei d'alta muntanya i dels esmentats decrets s'han produït diverses reorganitzacions dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, mitjançant el Decret 297/1999, de 26 de novembre, que va recollir el canvi de denominació del Departament de Governació i Relacions Institucionals, i mitjançant el Decret 132/2000, de 3 d'abril, que va comportar la creació del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació.

Atesa la incidència que tenen els àmbits competencials del Departament d'Universitats, Recerca i Societat de la Informació en la política de muntanya, resulta convenient modificar, a aquest efecte, la composició del Consell General de Muntanya que estableix l'article 2.b) del Decret 84/1984, per tal d'incorporar la representació d'aquest departament. Així mateix, és oportú actualitzar la denominació del Departament de Governació i Relacions Institucionals.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques, i de conformitat amb el Govern,

Decreto:

Es modifica l'article 2.b) del Decret 84/1984, de 16 de març, de desplegament de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, que passa a tenir la redacció següent:

'b) Un representant per cadascun dels departaments següents: Presidència; Governació i Relacions Institucionals; Economia i Finances; Cultura; Ensenyament, Sanitat i Seguretat Social...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR