DECRET 207/2007, de 18 de setembre, pel qual es modifica la composició del Consell General de Muntanya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

DECRET

207/2007, de 18 de setembre, pel qual es modifica la composició del Consell General de Muntanya.

El Consell General de Muntanya és un òrgan col·legiat que es defineix en la Llei 2/1983, de 9 de març, d'alta muntanya, com a òrgan de consulta i assessorament de l'Administració de la Generalitat en totes les qüestions relacionades amb la política de muntanya.

El Decret 84/1984, de 16 de març, sobre desplegament de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, va desplegar la composició i les normes de funcionament d'aquest òrgan col·legiat. Amb posterioritat, aquesta disposició ha estat objecte de diverses modificacions, la més recent de les quals va ser aprovada mitjançant el Decret 275/2004, d'11 de maig.

Pel Decret 421/2006, de 28 de novembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'han creat departaments, s'ha modificat la denominació d'uns altres com també s'ha determinat novament l'àmbit de competències en què s'estructura l'Administració de la Generalitat.

Per aquest motiu, es considera necessari modificar la composició del Consell General de Muntanya pel que fa a la representació dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

Per tot això, a proposta del conseller de Política Territorial i Obres Públiques i d'acord amb el Govern,

Decreto:

Article únic
  1. Es modifica l'article 2.c) del Decret 84/1984, de 16 de març, sobre desplegament de la Llei 2/1983, d'alta muntanya, segons la redacció donada pel Decret 275/2004, d'11 de maig, que passa a tenir la redacció següent:

    .c) Una persona en representació de la resta de departaments de l'Administració de la Generalitat..

  2. S'afegeix un nou apartat h) a l'article 2 del Decret 84/1984, de 16 de març, sobre desplegament de la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR