ORDRE de 2 de maig de 1988, per la qual es convoca concurs públic per a la concessió de dos premis a empreses dedicades a la venda o al lloguer directes de videogrames.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Cultura
Rango de LeyOrdre

Atesa la Disposició addicional 6 de la Llei 25/1987, de 29 de desembre, de pressupostos de la Generalitat de Catalunya, de les seves entitats autònomes i de les entitats gestores de la Seguretat Social per a 1988,

Ordeno:

Es convoca concurs públic per a la concessió de dos premis, d'un milió de pessetes cadascun, a empreses dedicades a la venda o al lloguer directes de videogrames i se n'aproven les bases, que es publiquen a l'Annex d'aquesta Ordre.

Barcelona, 2 de maig de 1988

Joaquim Ferrer i Roca Conseller de Cultura

Annex

Bases

- 1 Aquests premis tenen com a objecte estimular l'oferta i la demanda de vídeo en català en el circuit comercial.

- 2 Poden optar a aquests premis les empreses radicades a Catalunya dedicades a la venda o al lloguer directes al públic de videogrames.

- 3 Es concediran dos premis d'un milió de pessetes cadascun d'ells per a les activitats següents:

  1. Premi a l'empresa amb major volum de compres. Aquest premi s'atorgarà a l'establiment comercial que hagi comprat més títols de vídeo en català en el període que va del 5 d'octubre de 1987 al 29 de juliol de 1988. No es comptabilitzaran com a vàlids els vídeos no classificats ni legalitzats, així com aquells que no tinguin textos ni diàlegs.

  2. Premi per a la millor activitat de difusió. S'atorgarà a l'establiment que sobresurti en les activitats de difusió, publicitat i estímul per a la venda o per al lloguer de vídeo en català.

    - 4 Les sol·licituds s'hauran de formalitzar mitjançant una instància adreçada al Director General de Cinematografia, Vídeo i Televisió, que podrà ser presentada a la seu d'aquesta Direcció General (c. de la Diputació, 279-283, 08007 Barcelona), o a la de qualsevol dels serveis territorials del Departament de Cultura.

    - 5 Les instàncies hauran d'indicar el nom, el domicili, el número del DNI i la condició de qui presenta la sol·licitud en nom de l'empresa, així com el nom, el domicili i el telèfon d'aquesta. Hauran d'anar acompanyades de la documentació següent: Amb caràcter general:

  3. Fotocòpia del DNI del signant de la sol·licitud.

  4. Fotocòpia compulsada del document...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR