RESOLUCIÓ AAR/940/2007, de 28 de març, per la qual s'aproven les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Foradada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/940/2007, de 28 de març, per la qual s'aproven les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Foradada.

Mitjançant el Decret 305/2001, de 20 de novembre, es va declarar d'utilitat pública i d'urgent execució la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Foradada (DOGC núm. 3524, de 29.11.2001), i mitjançant el Decret 410/2004, de 19 d'octubre, es va ampliar i modificar el perímetre de concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Foradada (DOGC núm. 4249, de 28.10.2004).

D'acord amb el que preveu l'article 183 del Decret 118/1973, de 12 de gener, pel qual s'aprova el text refós de la Llei de reforma i desenvolupament agrari, les bases provisionals de la concentració parcel·lària s'han sotmès a informació pública amb la corresponent publicació al DOGC núm. 4677, de 17.07.2006, i s'han recollit les observacions formulades pels interessats.

Vistos la proposta de la Comissió Local de la Concentració Parcel·lària de Foradada, i l'informe de la Subdirecció General d'Infraestructures Rurals,

Resolc:

Article 1

Aprovar les bases definitives de la concentració parcel·lària de la zona regable del terme municipal de Foradada (la Noguera).

Article 2

D'acord amb l'article 210 de la Llei de reforma i desenvolupament agrari, aquesta resolució es publicarà al DOGC, als Serveis Territorials del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural a Lleida i, durant tres dies hàbils, al tauler d'anuncis de l'Ajuntament de Foradada, on restaran exposades les bases definitives durant trenta dies hàbils. En el decurs d'aquest termini, a comptar des de la darrera publicació esmentada, els interessats podran interposar recurs d'alçada davant el conseller del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural (c. Camp de Mart, 35, 25004 Lleida). Pel que fa a les depeses de peritatge necessaris per a la resolució del recurs, serà d'aplicació el que estableix l'article 216 de la Llei de reforma i desenvolupament agrari.

Barcelona, 28 de març de 2007

Jordi Bertran Muntaner

Secretari general

...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR