ORDRE CTC/18/2004, de 4 de febrer, de delegació d'atribucions en diferents òrgans del Departament de Comerç, Turisme i Consum.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Medi Ambient
Rango de LeyOrdre

ORDRE

CTC/18/2004, de 4 de febrer, de delegació d'atribucions en diferents òrgans del Departament de Comerç, Turisme i Consum.

Atès el que disposen els articles 12, 37 i 39 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú;

Vist el que disposa el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuració i de reestructuració de diversos departaments de l'Administració de la Generalitat, publicat en el DOGC núm. 4054, de 22.1.2004, mitjançant el qual, es desplega l'estructura i funcions del Departament de Comerç, Turisme iConsum.

En ús de les facultats que em confereix la normativa vigent,

Ordeno:

Article 1

Es deleguin en el secretari general del Departament de Comerç, Turisme i Consum les facultats següents:

Convocar processos selectius de nou ingrés, concursos de mèrits i concursos de canvi de destinació de personal laboral del Departament de Comerç, Turisme i Consum.

Convocar, nomenar i separar els càrrecs de comandament amb nivell orgànic de subdirecció general, servei, secció, negociat i assimilats del Departament de Comerç, Turisme i Consum, així com els llocs singulars. S'exceptuen els llocs destinats a personal eventual.

Les resolucions d'encàrrec de funcions i acumulació de tasques, així com la seva revocació, previstes en el capítol 13 del Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

L'exercici de les facultats que, en matèria de contractació administrativa, la legislació vigent atribueix al conseller, llevat dels supòsits que estableix l'article 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, i quan el seu pressupost no excedeixi els 300.506,05 euros.

L'autorització i la disposició dedespeses fins a 300.506,05 euros.

La signatura dels convenis que no afectin directament les relacions amb òrgans constitucionals o estatutaris l'import dels quals no superi els 300.506,05 euros.

Article 2

Delegar en el/la director/a de serveis del Departament de Comerç, Turisme i Consum les facultats següents:

L'exercici de les facultats que, en matèria de contractació administrativa, la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR