RESOLUCIÓ GAP/1417/2007, de 25 d'abril, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartamento de Agricultura, Ganadería y Pesca
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/1417/2007, de 25 d'abril, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques.

El conseller de Governació i Administracions Públiques va delegar determinades funcions de la seva competència en el secretari general i en el director de serveis mitjançant la Resolució GAP/618/2004, de 5 de març, i en el director general de la Funció Pública mitjançant la Resolució GAP/2665/2004 de 29 de setembre.

Els canvis succeïts en l'estructura del Govern de la Generalitat han comportat que el Departament de Governació i Administracions Públiques assumeixi noves competències, i una reestructuració de les seves funcions i organització interna.

Per tal d'adequar el funcionament ordinari del Departament de Governació i Administracions Públiques als canvis esmentats cal modificar les resolucions de delegació de competències de 5 de març i de 29 de setembre de 2004.

Per tot el que s'ha esmentat, d'acord amb el que estableix l'article 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat,

Resolc:

.1 Delegar en el secretari o secretària general del Departament de Governació i Administracions Públiques l'exercici de les competències següents:

1.1 En matèria econòmica.

  1. L'autorització i la disposició de despeses de quantia igual o superior a 100.000 euros per despesa individualitzada.

  2. Les facultats d'òrgan de contractació que la legislació vigent atribueix al conseller en els contractes administratius i privats que subscrigui el Departament de Governació i Administracions Públiques, amb un pressupost de licitació igual o superior a 100.000 euros.

  3. L'autorització de les transferències a les entitats vinculades o dependents del departament, sense límit de quantia.

    1.2 En l'àmbit jurídic.

  4. La signatura de convenis que afectin les competències de la secretaria general, a excepció dels protocol·laris o institucionals, dels que se subscriguin amb òrgans constitucionals o estatutaris i dels que se subscriguin amb les universitats per estades d'alumnes en pràctiques.

  5. L'acord de compareixença en els procediments judicials del Departament de Governació i Administracions Públiques que correspongui.

  6. L'autorització prèvia a la interposició d'accions per via judicial, per aplanar-se a les demandes, suspendre i desistir dels procediments judicials en curs, en els termes que preveu l'article 89.1 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR