RESOLUCIÓ GAP/2665/2004, de 29 de setembre, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques en el director general de la Funció Pública.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governacio i Administracions Publiques
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

GAP/2665/2004, de 29 de setembre, de delegació de competències del conseller de Governació i Administracions Públiques en el director general de la Funció Pública.

L'apartat 1 de article 6 del Decret legislatiu 1/1997, de 31 d'octubre, pel qual s'aprova la refosa en un text únic de determinats textos legals vigents a Catalunya en matèria de funció pública, estableix un seguit de competències que corresponen al conseller competent en matèria de funció pública.

D'altra banda, l'article 22.1.c) de la Llei 21/1987, de 26 de novembre, d'incompatibilitats del personal al servei de l'Administració de la Generalitat, atribueix al conseller competent en matèria de funció pública les declaracions de compatibilitat o incompatibilitat respecte del personal que desenvolupa la seva activitat principal a l'Administració de la Generalitat, als seus organismes, ens, corporacions de dret públic i empreses que en depenen, llevat del personal sanitari i docent.

Mitjançant el Decret 341/2004, de 20 de juliol, es concreten les funcions que corresponen a la Secretaria d'Administració i Funció Pública i als òrgans que en depenen, sens perjudici de la titularitat i l'exercici per part del conseller de Governació i Administracions Públiques. D'acord amb el mateix Decret, a la Direcció General de la Funció Pública li corresponen, entre d'altres, determinades funcions en matèria de selecció, provisió, situacions administratives, jubilació, perllongaments o incompatibilitats de personal funcionari.

Atès l'elevat volum d'expedients que es gestionen sobre aquestes matèries i a l'efecte d'agilitar-ne amb eficiència i eficàcia la tramitació, així com també aconseguir que es resolguin amb més celeritat els recursos que siguin procedents, es considera convenient efectuar una delegació de competències en el director general de la Funció Pública.

De conformitat amb el que s'ha dit anteriorment i d'acord amb el que estableixen els articles 37 i següents de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú,

Resolc:

.1 Delegar en el director general de la Funció Pública les competències que es detallen a continuació, llevat que estiguin atribuïdes a altres departaments:

a) Convocar processos selectius per a funcionaris, inclosa la promoció interna.

b) Nomenar els...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR