RESOLUCIÓ AAR/1690/2009, de 15 de juny, de delegació de competències del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural en diversos òrgans del Departament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Alimentacio i Accio Rural
Rango de LeyResolució

RESOLUCIÓ

AAR/1690/2009, de 15 de juny, de delegació de competències del conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural en diversos òrgans del Departament.

Atès el que disposa el Decret 659/2006, de 27 de desembre, de reestructuració del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, modificat pel Decret 246/2007, de 6 de novembre;

D'acord amb els articles 13.a), 37 i 39 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organització, procediment i règim jurídic de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, i en ús de les atribucions que m'han estat conferides,

Resolc:

Article 1

Delegar en la persona titular de la Secretaria General del Departament d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural l'exercici de les competències en relació amb les matèries següents:

1.1 En matèria de contractació:

  1. Les facultats com a òrgan de contractació fins a un import màxim de 300.000,00 euros, llevat dels que necessitin autorització del Govern, sens perjudici de les competències del secretari o secretària general en contractació menor.

  2. Les facultats com a òrgan de contractació en els contractes derivats d'acords marc, sens perjudici de les competències del secretari o secretària general en contractació menor.

    La delegació comprèn:

  3. Incoació de l'expedient.

  4. Aprovació del projecte.

  5. Aprovació de la despesa.

  6. Aprovació del plec de clàusules administratives particulars.

  7. Aprovació del plec de prescripcions tècniques particulars.

  8. Designació dels membres de la mesa de contractació.

  9. Adjudicació i formalització del contracte.

  10. Qualsevol altra facultat relacionada amb les anteriors.

    1.2 En matèria de convenis:

    La incoació i aprovació de l'expedient administratiu i la signatura del conveni, llevat dels que afectin directament les relacions amb òrgans constitucionals o estatutaris i els que tinguin un caràcter institucional o protocol·lari, sempre que no impliquin una despesa superior a 300.000,00 euros.

    1.3 En matèria processal i de règim de recursos:

  11. La resolució de recursos d'alçada contra resolucions dels directors o directores generals dictades en expedients sancionadors i d'ajuts, amb un import màxim de 30.000,00 euros.

  12. L'autorització prèvia a la interposició d'accions per via judicial, per aplanar-se a les demandes i per desistir dels procediments judicials en curs, que afectin el Departament, en els termes que preveu l'article 89.1 de la Llei 13/1998, de 14 de desembre.

  13. La...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR