ORDRE EMO/26/2011, d'11 de febrer, de delegació de competències en diferents òrgans del Departament d'Empresa i Ocupació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDEPARTAMENT D'EMPRESA I OCUPACIÓ
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EMO/26/2011, d'11 de febrer, de delegació de competències en diferents òrgans del Departament d'Empresa i Ocupació.

Mitjançant el Decret 200/2010, de 27 de desembre, de creació, denominació i determinació de l'àmbit de competència dels departaments de l'Administració de la Generalitat de Catalunya, s'ha modificat l'àmbit competencial dels diferents departaments de l'Administració de la Generalitat, s'ha modificat la denominació d'altres, i s'ha reduït el nombre total dels existents.

El Decret 52/2011, de 4 de gener, estableix l'estructura del Departament d'Empresa i Ocupació.

Atès que resulta necessari agilitar la tramitació i la resolució dels assumptes en matèria de personal, de contractació, de convenis, de subvencions, de gestió econòmica i pressupostària, de responsabilitat patrimonial i de treball per tal de garantir l'eficàcia i la diligència màximes en l'exercici de les funcions atribuïdes a aquest Departament;

D'acord amb el que disposen l'article 8 de la Llei 26/2010, del 3 d'agost, de règim jurídic i de procediment de les administracions públiques de Catalunya, i l'article 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de règim jurídic de les administracions públiques i del procediment administratiu comú,

Ordeno:

Article 1

Es deleguen en la persona titular de la Secretaria General del Departament d'Empresa i Ocupació les competències següents:

1.1 En matèria de personal.

Convocar, nomenar i cessar els càrrecs de comandament amb nivell orgànic de subdirecció general, servei, secció, negociat i assimilats del Departament d'Empresa i Ocupació, així com els llocs singulars.

Les resolucions d'encàrrec de funcions i acumulació de tasques, així com la seva revocació, que preveu el capítol 13 del Decret 123/1997, de 13 de maig, pel qual s'aprova el Reglament general de provisió de llocs de treball i promoció professional dels funcionaris de l'Administració de la Generalitat de Catalunya.

1.2 En matèria de contractació.

L'exercici de les facultats que en matèria de contractació administrativa la legislació vigent atribueix al conseller, llevat dels supòsits que estableix l'article 8 de la Llei 26/2010, de 3 d'agost, i quan el valor estimat del contracte no excedeixi els 300.000,00 euros.

1.3 En matèria econòmica i pressupostària.

L'autorització i la disposició de despeses fins a 360.000,00 euros per despesa individualitzada.

El reconeixement de l'obligació i la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR