RESOLUCIÓ PRE/435/2004, d'1 de març, de delegació de competències del Conseller en Cap de la Generalitat de Catalunya a favor de les persones titulars de la Secretaria General del Departament de la Presidència, de la Secretaria General del Conseller en Cap i de la Direcció de Serveis del Departament.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Indústria, Comerç i Turisme
Rango de LeyResolució

RESOLUCI” PRE/435/2004, d'1 de marÁ, de delegaciÛ de competËncies del Conseller en Cap de la Generalitat de Catalunya a favor de les persones titulars de la Secretaria General del Departament de la PresidËncia, de la Secretaria General del Conseller en Cap i de la DirecciÛ de Serveis del Departament.

De conformitat amb el que estableixen els articles 37 de la Llei 13/1989, de 14 de desembre, d'organitzaciÛ, procediment i rËgim jurÌdic de l'AdministraciÛ de la Generalitat i 13 de la Llei 30/1992, de 26 de novembre, de rËgim jurÌdic de les administracions p˙bliques i del procediment administratiu com˙, el Decret 68/2004, de 20 de gener, d'estructuraciÛ i de reestructuraciÛ de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat,el Decret 168/2004, de 10 de febrer, de reestructuraciÛ parcial de diversos departaments de l'AdministraciÛ de la Generalitat de Catalunya i el Decret 195/2004, de 24 de febrer, de reestructuraciÛ parcial del Departament de la PresidËncia de la Generalitat de Catalunya,

Resolc:

.1††Delegar en la persona titular de la Secretaria General del Departament de la PresidËncia l'exercici de les competËncies seg¸ents, llevat dels ‡mbits sectorials descrits a l'article 3 del Decret 195/2004, de 24 de febrer:

1.1††Les facultats inherents a la contractaciÛ administrativa que la normativa vigent atribueix als Úrgans de contractaciÛ, en tot tipus de contractes, administratius i privats.

Les facultats delegades comprenen:

a)†L'autoritzaciÛ, la disposiciÛ i el reconeixement de les obligacions de pagament de despeses, sense lÌmit de quantia.

b)†L'aprovaciÛ del projecte i dels plecs.

c)†L'adjudicaciÛ i la formalitzaciÛ de contractes i qualsevol altra facultat que la normativa vigent atribueixi als consellers com a Úrgans de contractaciÛ.

1.2. Qualsevol facultat sobre tota classe de bÈns relativa a operacions, que, de conformitat amb la legislaciÛ patrimonial aplicable, correspongui al titular del Departament.

1.3††Les facultats prÚpies del rËgim de personal al servei del Departament de la PresidËncia que corresponen a la persona titular.

1.4††La signatura dels convenis que no afectin directament les relacions amb Úrgans constitucionals o estatutaris o quan es tracti de convenis que han de subscriure's amb Úrgans o entitats els membres dels quals estiguin designats, totalment o parcialment, pel Parlament de Catalunya.

1.5††La convocatÚria d'ajuts i subvencions i la seva adjudicaciÛ i formalitzaciÛ.

1.6††La resoluciÛ de recursos...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR