ACORD 3/2013, de 28 de febrer, del Consell d'Administració, pel qual es deleguen funcions d'aquest Consell en la seva Comissió Executiva.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Salut
Rango de LeyAcord

L’article 7,8 de la Llei 8/2007, de 30 de juliol, de l’Institut Català de la Salut, estableix que els estatuts d’aquest Institut han de preveure la creació d’una Comissió Executiva del Consell d’Administració, amb les facultats que, d’acord amb el que estableix l’article 8.3, aquest Consell hi delegui.

Per la seva part, l’article 10.1 dels estatuts de l’Institut Català de la Salut, aprovats mitjançant el Decret 13/2009, de 3 de febrer, també estableix que la Comissió Executiva, com a òrgan permanent de govern i direcció de l’Institut Català de la Salut, actua amb les funcions que d’acord amb la citada Llei 8/2007, de 30 de juliol, hi delegui el Consell d’Administració.

Vist que la Llei reguladora de l’Institut Català de la Salut i els seus estatuts estableixen que la Comissió Executiva del Consell d’Administració d’aquest Institut només pot actuar amb les funcions que aquest Consell hi delegui.

Vist que l’apartat 3 de l’article 8 de la citada Llei 8/2007, de 30 de juliol, estableix que el Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut pot delegar en la Comissió Executiva les funcions que estableix l’apartat 2, llevat de les que estableixen les lletres a), c), d), f) i w ).

Vist que és convenient delegar en la Comissió Executiva del Consell d’Administració les funcions b), e), h), l), m), o), p), q), r), t) i la funció j) només per als acords i convenis de col·laboració de contingut econòmic inferior a 500.000 euros, que s’estableixen a l’apartat 2 de l’article 8 de la citada Llei 8/2007, de 30 de juliol.

Atès que l’objecte d’aquesta delegació de competències és agilitar l’activitat administrativa, de conformitat amb la Llei 11/2011, de 29 de desembre, que modifica l’article 8.3 de la citada Llei 8/2007, amb la finalitat de facilitar l’agilitat de l’activitat administrativa de l’Institut Català de la Salut.

Aquest Consell d’Administració, en compliment d’aquest manament legal i estatutari, i per raons d’operativitat i eficàcia

Acorda:

-1 Delegar en la Comissió Executiva del Consell d’Administració de l’Institut Català de la Salut les funcions b), e), h), l), m), o), p), q), r), t) i la funció j) només per als acords i convenis de col·laboració de contingut econòmic inferior a...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR