DECRET 360/1986, de 4 de desembre, pel qual es denega l'urgent ocupació, per l'Ajuntament de Font-rubí, dels terrenys necessaris afectats pel Projecte de Construcció d'un camp de futbol.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament de Governació i Relacions Institucionals
Rango de LeyDecret

L'Ajuntament de Font-rubí tramita un expedient per a l'expropiació forçosa dels terrenys necessaris, afectats pel Projecte de Construcció d'un camp de futbol, expedient que remet la Corporació sol·licitant que la Generalitat dicti una Resolució per la qual es declari urgent l'ocupació dels esmentats terrenys.

En l'expedient consta la certificació de l'acord adoptat pel Ple, en sessió d'11 de juliol de 1986, pel qual s'aprovà definitivament el Projecte de camp de futbol i la relació de béns i drets afectats un cop exposats al públic pel termini reglamentari i desestimada l'al.legació presentada durant l'esmentat termini.

També consta a l'expedient la Memòria justificativa de la urgència que es fonamenta en la manca de terrenys per a equipaments o instal·lacions esportives a la localitat, la qual cosa comporta que els veïns del poble s'hagin de desplaçar a altres pobles veïns.

La finalitat que l'Ajuntament pretén per als terrenys objecte d'expropiació no pot justificar una resolució favorable per a l'ocupació urgent d'aquests terrenys, resolució prevista per la Llei d'Expropiació Forçosa, de 16 de desembre de 1954, article 52, per autoritzar aquest procediment d'urgència per a casos excepcionals, que mai no pot ser el camí normal, en l'esperit de l'expropiació forçosa.

El Reglament d'Expropiació Forçosa, article 56, exigeix que aquesta resolució sigui "degudament motivada i cal exposar les circumstàncies que justifiquin l'excepcional procediment", circumstàncies que no es presenten en aquest cas, ja que es tracta d'obres de construccció d'un camp de futbol, les quals, per la mateixa índole, no exigeixen una ocupació tan urgent que no pugui permetre el retard del tràmit d'expropiació normal que garanteixi plenament els drets dels propietaris dels terrenys i...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR