ORDRE IUE/381/2009, de 29 de juliol, per la qual es denega la sol·licitud de modificació de la trama urbana consolidada del municipi d'Igualada.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Innovacio, Universitats i Empresa
Rango de LeyOrdre

ORDRE

IUE/381/2009, de 29 de juliol, per la qual es denega la sol·licitud de modificació de la trama urbana consolidada del municipi d'Igualada.

L'article 17.1 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, pel qual s'aprova el Pla territorial sectorial d'equipaments comercials (PTSEC), determina que es delimita com a annex gràfic amb caràcter normatiu el perímetre corresponent a les trames urbanes consolidades de tots els municipis de més de 25.000 habitants i de les capitals de comarca. En aquest sentit, el municipi d'Igualada té delimitada la seva trama urbana consolidada (TUC) a l'annex 3 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, pel qual s'aprova el PTSEC.

Així mateix, l'article 19 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, pel qual s'aprova el PTSEC, estableix que les delimitacions de les trames urbanes consolidades podran ser modificades per incorporar sectors de planejament urbanístic que disposin de planejament derivat aprovat definitivament i vigent, i que es considerarà element essencial en aquesta delimitació que el sector de planejament prevegi com a mínim dos-cents cinquanta habitatges, amb tipologia d'eixample plurifamiliar i amb una densitat superior a quaranta habitatges per hectàrea. D'altra banda, l'article 19 preveu que aquestes modificacions de les delimitacions de les trames urbanes consolidades han de ser aprovades mitjançant una ordre del conseller competent en matèria de comerç.

En data 6 de maig de 2009 l'Ajuntament d'Igualada sol·licita la modificació de la delimitació de la TUC del seu municipi, per tal d'incorporar una àrea de centralitat, que no correspon a un sector urbanístic determinat o a un planejament derivat concret, sinó que inclou àmbits de diferents planejaments que no s'especifiquen ni s'acrediten documentalment. D'acord amb la documentació presentada, es desprèn que els àmbits que es volen incorporar són les parts nord i sud de l'avinguda Catalunya.

El 19 de maig de 2009 la Direcció General de Comerç va requerir a l'Ajuntament d'Igualada que completés la documentació respecte a la part nord de l'avinguda de Catalunya i que acredités el planejament, el nombre d'habitatges, la seva tipologia i la densitat, així com els usos admesos i els paràmetres del sostre comercial, tenint en compte els paràmetres previstos a l'article 19 del Decret 379/2006, de 10 d'octubre, pel qual s'aprova el PTSEC.

El 29 de maig de 2009 l'Ajuntament d'Igualada presenta un escrit on s'indica que la part nord de l'avinguda...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR