ORDRE EDU/160/2010, de 18 de març, per la qual es crea i es modifica la denominació i l'àmbit territorial de diversos serveis educatius del Departament d'Educació.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Educacio
Rango de LeyOrdre

ORDRE

EDU/160/2010, de 18 de març, per la qual es crea i es modifica la denominació i l'àmbit territorial de diversos serveis educatius del Departament d'Educació.

El Decret 155/1994, de 28 de juny, pel qual es regulen els serveis educatius del Departament d'Educació (DOGC núm. 1918, de 8.7.1994), defineix, en el seu article 3, els centres de recursos pedagògics (CRP) com a serveis educatius que en un àmbit territorial definit donen suport a l'activitat pedagògica dels centres i a la tasca docent dels mestres i dels professors.

A mesura que el Departament d'Educació procedeix a l'ampliació progressiva dels CRP es fa necessari redefinir i adequar la xarxa actual d'aquests serveis educatius a les necessitats específiques dels diferents àmbits territorials.

Atesa la conveniència d'ampliar els serveis actuals i, en conseqüència, també de redefinir i d'ajustar els àmbits territorials d'actuació dels centres de recursos pedagògics (CRP) existents a Catalunya, a proposta de la Direcció General de l'Educació Bàsica i el Batxillerat,

Ordeno:

Article 1

Crear el centre de recursos pedagògics (CRP) que es detalla a l'annex 1, en l'àmbit territorial i emplaçament que s'indica.

Article 2

Atribuir una nova denominació i nou àmbit territorial d'actuació al centre de recursos pedagògics (CRP) que es detalla a l'annex 2.

Barcelona, 18 de març de 2010

Ernest Maragall i Mira

Conseller d'Educació

Annex 1

Centre de recursos pedagògics (CRP) que es crea:

Serveis Territorials: Tarragona.

Denominació: CRP Baix Camp.

Codi de centre: 43910499.

Localitat: Cambrils.

Àmbit territorial d'actuació: l'Albiol, l'Aleixar, Alforja, Almoster, Arbolí, l'Argentera, les Borges del Camp, Botarell, Cambrils, Capafonts...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR