DECRET 302/2000, de 31 d'agost, de canvi de denominació del Col·legi de Professors i Llicenciats d'Educació Física de Catalunya.

SecciónDisposicions Generals
Rango de LeyDecret

302/2000, de 31 d’agost, de canvi de denominació del Col·legi de Professors i Llicenciats d’Educació Física de Catalunya.

Per Ordre de 29 de maig de 1987 del conseller de Justícia, es van declarar adequats a la legalitat els Estatuts del Col·legi de Professors i Llicenciats en Educació Física de Catalunya i es van inscriure en el Registre de col·legis professionals.

El Reial decret 1641/1999, de 22 d’octubre, va modificar la denominació dels col·legis de professors i llicenciats en Educació Física i del Consell General de Col·legis de Professors i Llicenciats en Educació Física d’Espanya, per adaptar-la al títol universitari que va establir el Reial decret 1670/1993, de 24 de setembre.

Tenint en compte aquest marc legal, el Col·legi de Professors i Llicenciats d’Educació Física de Catalunya, en assemblea general de col·legiats d’11 de març de 2000, va ratificar el canvi de la denominació actual del Col·legi per la de Col·legi de Llicenciats en Educació Física i Ciències de l’Activitat Física i de l’Esport de Catalunya.

De conformitat amb la sol·licitud del Col·legi i d’acord amb la Llei 13/1982, de 17 de desembre, de col·legis professionals, i el Decret 329/1983, de 7 de juliol, d’aprovació del Reglament de col·legis professionals de Catalunya, a proposta de la consellera de Justícia amb l’acord...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR