ORDRE de 22 de maig de 1991, de modificació de l'Ordre de 29 de maig de 1989, per la qual es modifica el Reglament de la Denominació de Qualitat Arròs del Delta de l'Ebre i el seu Consell.

SecciónDisposicions Generals
EmisorDepartament D'Agricultura, Ramaderia i Pesca
Rango de LeyOrdre

Vista la necessitat d'adaptar l'Ordre de 29 de maig de 1989, per la qual es modifica el Reglament de la Denominació de Qualitat Arròs del Delta de l'Ebre i el seu Consell, al Reial Decret 728/1988, de 8 de juliol, pel qual s'estableixen les normes a les quals s'han d'ajustar les denominacions d'origen, específiques o genèriques de productes agroalimentaris no vínics, per tal d'obtenir la defensa i el reconeixement dels interessos d'aquesta denominació en l'àmbit nacional i internacional, i efectuades les consultes prèvies necessàries.

Vista la proposta del Consell Regulador de la Denominació de Qualitat Arròs del Delta de l'Ebre, per la qual se sol·licita la modificació d'uns articles del seu Reglament, aprovat per l'Ordre de 4 de setembre de 1985 i modificat per l'Ordre de 29 de maig de 1989, i d'acord amb l'informe del Servei de Protecció a la Qualitat,

Ordeno:

Article 1

Es modifica el títol de l'Ordre de 29 de maig de 1989, que quedarà redactat com a Ordre per la qual es modifica el Reglament de la Denominació Específica Arròs del Delta de l'Ebre i el seu Consell Regulador.

Article 2

Les referències fetes a l'articulat de l'Ordre esmentada i al seu annex a la menció "Denominació de Qualitat" se substituiran per l'expressió "Denominació Específica".

Article 3

Es modifica l'article 5.1 de l'annex de l'Ordre esmentada, que quedarà redactat de la forma següent: "Els arrossos protegits per la Denominació Específica seran exclusivament els de les varietats: Bahia, Sénia, Sequial i Tebre".

Article 4

4.1 Es modifica l'article 9.2.a) de l'annex de l'Ordre esmentada, que quedarà redactat de la forma següent: "Envasat en capses o bosses de 5, 2'5, 1, 0'5 o 0'25 kg condicionats en capses de cartró que garanteixin la...

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR