ORDRE de 21 de novembre de 1981, sobre dependència orgànica i funcional del Servei d'Actuació Administrativa, de la Direcció General d'Obres Hidràuliques, del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

SecciónConcursos i Anuncis
EmisorDepartament de Politica Territorial i Obres Publiques
Rango de LeyOrdre

El Decret 410/1981, de 14 d'octubre, va crear el Servei d'Actuació Administrativa, de la Direcció General d'Obres Hidràuliques adscrit a la Direcció General d'Obres Hidràuliques del Departament de Política Territorial i Obres Públiques.

La Llei 5/1981, de 4 de juny, sobre desplegament legislatiu en matèria d'evacuació i tractament d'aigües residuals, estableix que la Direcció General de Política Territorial com a òrgan permanent encarregat de la preparació i gestió dels assumptes encomanats a la Junta de Sanejament, però l'elaboració de la planificació i l'execució de les obres reservada a la Generalitat, corresponen a la Direcció General d'Obres Hidràuliques.

És evident que la coordinació entre les Direccions Generals de Política Territorial i d'Obres Hidràuliques pel que fa a l'evacuació i tractament d'aigües residuals ha de ser com més estreta millor en benefici de l'interès públic al qual s'ha d'atenir. Això aconsella establir un sistema organitzatiu assajat amb èxit en altres ocasions, a fi d'obtenir en aquest camp, amb economia de mitjans, els més eficaços resultats.

Per tant,

Ordeno:

Article únic

El Servei d'Actuació Administrativa, que orgànicament continuarà adscrit a la Direcció General d'Obres Hidràuliques, serà l'òrgan encarregat de la preparació de les actuacions concernents a la planificació, execució i explotació de les infraestructures d'evacuació d'aigües residuals, es acions depuradores i emissàries submarines, així com els sistemes de reutilització de les aigües depurades, i en aquestes matèries dependrà funcionalment de les Direccions Generals de Política Territorial i Obres Hidràuliques en l'exercici, per aquestes, de les competències que respectivament els atribueix l'article 4.3. de la Llei 5/1981.

Barcelona, 21 de novembre de 1981

Josep M. Cullell i Nadal

Conseller de Política Territorial i Obres Públiques

Para continuar leyendo

Solicita tu prueba

VLEX utiliza cookies de inicio de sesión para aportarte una mejor experiencia de navegación. Si haces click en 'Aceptar' o continúas navegando por esta web consideramos que aceptas nuestra política de cookies. ACEPTAR